Prekjučer pulski Kaštel zračio je posebnom energijom jer je Božo Vrećo održao koncert koji će se dugo pamtiti. Ni publika ni Vrećo nisu skrivali oduševljenje nakon njegovog nastupa, a nakon što je očarao Pulu svojom glazbenom magijom, najavio je spektakularan nastup danas u Osijeku! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

“Nestvaran koncert i toliko emocije, strasti, suza, radosti, glazbe koja dopire i izvire iz srca, toliko smo uživali! Hvala na beskrajnoj ljubavi…Duboki naklon Pula! Hvala što me toliko volite i čuvate u srcu, dječaci i ja smo vam srce ostavili na pozornici!” napisao je Božo Vrećo na svom Instragam profilu nakon sinoćnjeg nastupa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Puno dvorište Kaštela svjedočilo je nevjerojatnom glazbenom putovanju kroz sevdah i emocije koje su se prenosile od izvođača do publike. Vrećo je započeo svoj nastup s elegancijom i harizmom koja je odmah zarobila pažnju prisutnih. Njegov anđeoski glas ispunio je zrak, stvarajući atmosferu dubokih emocija i introspekcije. Prvi taktovi poznatih sevdah pjesama odveli su nas na putovanje kroz bosanske krajolike i dušu.

Energija u Kaštelu bila je nevjerojatna, a suze sreće i dubokih emocija bile su vidljive na mnogim licima. Vrećo je uspio spojiti publiku u zajedničkom emotivnom iskustvu, stvarajući trenutke koji će se dugo pamtiti.

Danas spektakularni nastupa u Osijeku

Koncerti Bože Vreće nisu samo glazbeni događaj; to emocionalni vrtlog koji dodirne srca i duše svih prisutnih. Vrećo je još jednom  pokazao da njegova glazba nije samo zvuk, već duboko emotivan jezik koji spaja ljude.

No njegov boravak u Lijepoj našoj ovdje ne završava.  Već sutra, 5. rujna nastupa u dvorištu Stare pekare u Osijeku. Osiječani su ovaj koncert dugo čekali stoga nema sumnje da će se magija dogoditi i pod zvjezdanim nebom Osijeka. Ulaznice su dostupne na eventim.hr.