Jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova David Skoko ovih je dana u Bowi na otoku Šipanu, pravom malom raju na zemlji koji je upravo otvorio svoja vrata. David će sa svojim timom te timom Bowe pripremiti ljetne specijalitete koji će nas veseliti ovog ljeta. Bit će to rapsodija kreativnosti jednog chefa i prirode otoka Šipana bogate namirnicama koje će ovoj ljetnoj bajci dati jedan drugačiji štih.

 

View this post on Instagram

 

Bowa na otoku Šipan!!!! #croatia #hrvatskaegzotika

A post shared by Lipadona (@lipadona) on

Novi doživljaj, novo iskustvo, novi osjećaj, nove uspomene. Simboli su ljeta koje smo toliko s nestrpljenjem čekali. Šipanska Bowa dalmatinski je dragulj koji je svojom rajskom ljepotom, posebnošću, kulinarskom čarolijom i tradicionalnim receptima dubrovačkog kraja postao omilljeni kutak raja gostiju iz cijelog svijeta. Početak novih ljetnih avantura obilježit će upravo posebnom gastro pričom s potpisom Davida Skoke.

Prvi hrvatski kuhar s vlastitom emisijom na TV kanalu 24Kitchen od morskih specijaliteta kreira pravu umjetnost, a u Bowi će predstavit spoj najnovijih kulinarskih trendova u sinergiji s domaćim namirnicama i poznatim morskim delicijama. Kuhinja Davida Skoke temelji se na dugoj tradiciji pripreme ukusnih i domaćih ribljih jela. Uz brojne suradnje s domaćim TV kućama i magazinima, David je surađivao i snimao sa stranim televizijama, a vrlo zapaženo gostovanje imao je i u emisiji No reservations CNN-ovog Anthony Bourdaina. Njegova izvrsnost, maštovitost i posebnost savršeno upotpunjava profinjenu priču Bowe Dubrovnik.

Na najvećem otoku Elafitskog arhipelaga, otoku Šipanu, u osamljenoj uvali s prekrasnom plažom i pogledom na tirkizno more te ljepote razasute po šumovitim padinama, čeka vas zaista posebna gastro priča. Bowa nije samo restoram, ona je doživljaj, osjećaj i iskustvo koje ćete zauvijek pamtiti.

 

View this post on Instagram

 

#bowasipan

A post shared by Matko Ogresta (@matkoogresta) on