Jesen nam je počela, zimski mjeseci su nam već na pragu, a s njima stiže i potreba za toplom i udobnom obućom. Iako nas povremeno obasjaju sunčane zrake, hladniji vremenski uvjeti postaju neizbježni. S obzirom na to, vrijeme je da obogatimo svoj ormar s toplom obućom koja će nas štititi od hladnoće, kiše i snijega. Borovo s velikim zadovoljstvom predstavlja svoju najnoviju kolekciju obuće za sezonu jesen/zima, koja kombinira vrhunski dizajn s udobnošću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borovo (@borovo_shoes)

U svojoj kolekciji kožne obuće, Borovo je izložilo niz modela u toplim jesenskim i zimskim bojama, idealnih za kombiniranje sa svim odjevnim komadima u hladnim mjesecima. Ovi modeli su izrađeni od najkvalitetnije kože i ističu se ne samo svojim prepoznatljivim dizajnom, već i nevjerojatnom udobnošću. Bez obzira na promjenjive modne trendove, Borovo kožna obuća ostaje nepogrešiv izbor za svaki ormar. Njezina jednostavnost i prilagodljivost omogućuju vam da je kombinirate s različitim stilovima odjeće, bilo da preferirate klasične ili hrabrije kombinacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borovo (@borovo_shoes)

Osim kolekcije kožne obuće, Borovo nam predstavlja i Rubber kolekciju. Rubber su modne gumeni čizama koje osvajaju svojim izgledom i funkcionalnošću. Ove čizme prkose kiši i svim vremenskim uvjetima, čineći ih savršenim izborom za hladne i vlažne dane. Osim što su iznimno udobne, dolaze u raznovrsnim bojama koje će se lako uklopiti u različite modne kombinacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borovo (@borovo_shoes)

Sada je pravo vrijeme da istražite Borovo novu kolekciju obuće za sezonu jesen/zima i osigurate si toplinu i stil u hladnim mjesecima koji dolaze. Posjetite njihove trgovine ili web shop i pronađite svoj savršeni par obuće koji će vas pratiti kroz nadolazeću sezonu.

S više od 90 godina tradicije, Borovo ostaje najprepoznatljiviji proizvođač obuće u Hrvatskoj. Njihova posvećenost kvaliteti čini ih pouzdanim izborom za sve generacije. Tvornica u Vukovaru ostaje srce Borovo proizvodnje koja kombinira tradiciju i kvalitetu. Stoga, kada nosite obuću iz Borovo nove kolekcije, možete biti sigurni da nosite komade s ponosnim pečatom Vukovara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borovo (@borovo_shoes)