15. studenoga – Booking.com nastavlja svima olakšavati istraživanje svijeta (i činiti ga pristupačnijim) uz Black Friday ponude koje obuhvaćaju smještajne objekte i atrakcije te pomažu povezati milijune putnika s nezaboravnim iskustvima putovanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Booking.com (@bookingcom)

Uz Novu godinu na vidiku putnici se u mislima okreću svojem prvom putovanju u 2024. godini. Prema nedavnom istraživanju Booking.com-a 63 %* putnika navelo je da planira putovati tijekom 2024., ali još nije rezerviralo nijedan dio svojeg putovanja. Putnici mogu ​​ostati korak ispred ostalih i iskoristiti Black Friday ponude na Booking.com-u između 16. i 29. studenog za boravak u smještajnim objektima sve do 31. prosinca 2024. te za atrakcije u razdoblju od tri mjeseca od datuma rezervacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Booking.com (@bookingcom)


Bilo da je riječ o produženom vikendu radi odmora u gradu prije kraja godine ili dvotjednoj avanturi na plaži sljedećeg ljeta, pametni istraživači koji žele uspomene s putovanja trebali bi obratiti pažnju na Booking.com-ove Black Friday ponude.

Nevjerojatni smještaji po povoljnijim cijenama

Smještaj za odmor na obali oceana na Filipinima ili elegantan apartman u Buenos Airesu sada su bliži no ikad. Uz više od tri četvrtine (78 %) globalnih putnika koji kažu da se na odmoru osjećaju življe nego ikad, sada bi mogao biti savršen trenutak za stjecanje nezaboravnih iskustava za cijeli život. Popusti na smještaj** počinju od 30 % te obuhvaćaju više od 31.000 smještajnih objekata diljem svijeta koji nude Black Friday ponude.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Booking.com (@bookingcom)

Neponovljiva iskustva koja se ne moraju platiti suhim zlatom

Booking.com prvi put putnicima nudi do 25 % popusta na odabrane atrakcije i aktivnosti***. Jedinstvena iskustva mogu uzdići putovanje do vrlo posebnih i nezaboravnih visina, a uz više od 15.500 pružatelja iskustava na Booking.com-u i njihovih Black Friday ponuda iz svih krajeva svijeta, nema boljeg trenutka za rano planiranje.

Obožavatelji ranog planiranja putovanja: vrijeme je za ukrcavanje!

Gotovo dvije trećine (61 %*) putnika kaže da je planiranje i rezerviranje putovanja pola zabave, pa zašto onda ne početi rano, osobito ako će to donijeti uštedu i uspomene? Ako postoji mogućnost promjene planova, putnici mogu igrati na sigurno i odlučiti se za boravak s mogućnošću povrata novca te naći sigurnost u činjenici da velika većina organizatora atrakcija nudi besplatno otkazivanje do 48 sati prije iskustva.