balmBobbi Brown predstavlja Extra Illuminating Moisture Balm koji osvjetljava kožu iznutra i dugoročno je revitalizira. Koža izgleda svježije i ljepše odmah nakon nanošenja. Hidratantni sastojci revitaliziraju izgled kože i smanjuju tupost, dok sitne reflektirajuće perle oponašaju prirodni sjaj i blistavost zdrave kože, odmah poboljšavaju ten i jačaju sjaj tijekom vremena.

Namjenjen je za normalnu do suhu kožu, a može se koristiti za vrat, ramena i dekolte. Nanosi se nakon kreme, a prije ili nakon tekućeg pudera. Sadrži Shea Butter i vraća vlagu koži lica. Cijena iznosi 550 kn.

sjenila

Brightening Brick – multifunkcionalni proizvod koji sadrži toplinu bronzera, svježinu rumenila i blistav sjaj highlightera, sve u jednom proizvodu. Dostupno u 5 nijansi po cijeni od 433 kn.

skin-puderSkin Weightless Powder Foundation – puder u kamenu za mokro i suho nanošenje pruža izrazito prirodan izgled kože. Dostupno u 9 nijansi, mpc 371 kn; high res u privitku.

Svi Bobbi Brown proizvodi dostupni su u Douglas parfumeriji Trg i Arena Centar, te u parfumeriji Anabella u Shopping centru Joker u Splitu.