Biotherm linija Aquasource, ove godine predstavlja inovaciju na novoj formuli proizvoda za hidrataciju Aquasource super moisturizer, kao i nove proizvode: Total Eye Revitalizer i Night Spa.

biothermS obzirom da je hidratacija osnovni preduvjet za zdravu kožu, Biotherm je razvio novi Aquasource, hidratizirajuću formulu s izrazito visokim udjelom regenerirajućeg planktona Life Plankton™ i manoze, snažnog hidratacijskog agensa, čije zajedničko djelovanje pridonosi zdravlju kože i zadržava vlagu. Kako bi kožu doveli u optimalno stanje za upijanje i zadržavanje vlage, u novoj formuli Aquasource udio planktona Life Plankton™ povišen je na 10%. Nova formula Aquasource koži omogućuje da tijekom sedam sati zadrži istu razinu vlage kao i netom nakon nanošenja.

Nova formula Aquasource koži omogućuje da tijekom sedam sati zadrži istu razinu vlage kao i netom nakon nanošenja.

I nova je formula u obliku iznimno dobro prihvaćene, prozračne gelaste teksture. Ona predstavlja samu bit učinkovite Aquasourceove hidratacije, tako da promjene u formuli nimalo nisu utjecale na legendarnu osvježavajuću teksturu.

Formula novog Aquasource Total Eye Revitalizera, Biothermovog prvog proizvoda koji trenutačno poboljšava područje oko očiju, obogaćena je i posebnom kombinacijom sastojaka koji hlade i umiruju (u 2 min do -2°C), uklanjaju natečenost, daju zdravi sjaj i prikrivaju nepravilnosti.

Inspiriran tretmanima njege lica u Aziji – gusti, njegujući i topivi balzam u gelu Aquasource Night Spa proizvoda, djeluje poput noćnog spa tretmana, koji obnavlja razinu vlage u koži tijekom spavanja. Pročitajte više u objavi na koji ga način možete koristiti za cjelonoćni tretman.

DEHIDRACIJA NIJE SAMO GUBITAK VLAGE.

ONA IMA PRESUDAN UTJECAJ NA TO KAKO SE ŽENE OSJEĆAJU U POGLEDU SVOJE KOŽE.

bio

Biotherm je radio istraživanja koji ukazuju na to da razina hidratacije u velikoj mjeri utječe na to kako se žene osjećaju u pogledu svoje kože. Studija koju su korejski stručnjaci proveli o osjećajima koji se javljaju kod žena u vezi njihove kože pokazala je da smanjena hidratacija potiče stvaranje negativnih osjećaja. Kako dan odmiče, krivulja raspoloženja pada – osim ako se u međuvremenu ne nanese sredstvo za hidrataciju. Gubi se onaj divan osjećaj hidratizirane, glatke i njegovane kože koji se javlja nakon jutarnjeg rituala njege te se do popodneva kod žena javlja osjećaj da je njihova koža umorna i bez sjaja. Njihova se razina zadovoljstva mijenja iz pozitivnog u negativno ovisno o stupnju hidratacije. Dakle, što žene očekuju od sredstva za hidrataciju? Cjelodnevnu hidrataciju.

bio4LIFE PLANKTON™: RJEŠENJE ZA ZDRAVU I BLISTAVU KOŽU

Life Plankton™ je čudesan aktivni sastojak sa širokim spektrom bioloških karakteristika i dijapazonom djelovanja na različite vrste stanica kože i stanične funkcije. Za razliku od ostalih aktivnih sastojaka proizvoda za njegu kože, Life Plankton™ je komplementaran s kožom te stimulira 5 ključnih bioloških funkcija koje koži osiguravaju zdravlje i blistav sjaj:

BIOSINTEZA – Stimulira stvaranje novih keratinocita i fibroblasta.

INTEGRITET – Štiti kožna vlakna od propadanja.

UMIRUJUĆE DJELOVANJE – Smanjuje osjećaj neugode i crvenilo.

OTPORNOST KOŽE – Štiti kožu i čini je otpornijom na štetno djelovanje vanjskih agresora.

ANTIOKSIDACIJSKO DJELOVANJE – Aktivira stanične obrambene mehanizme i štiti od napada slobodnih radikala.

AQUASOURCE TOTAL EYE REVITALIZER – NAJBOLJI MOGUĆI LOOK ZA OČI: POTPUNA REVITALIZACIJA

bio3Uz to što sadrži sve hidratizirajuće agense kao i Aquasource, formula novog Aquasource Total Eye Revitalizera, Biothermov prvi proizvod koji trenutačno poboljšava područje oko očiju obogaćen je i posebnom kombinacijom sastojaka koji hlade i umiruju, uklanjaju natečenost, daju zdravi sjaj i prikrivaju nepravilnosti:

za uklanjanje podočnjaka i natečenosti: kofein

za borbu protiv tamnih koluta: vitamin B3 i ekstrakt lista biljke Sakura

za zaglađivanje finih linija uzrokovanih dehidracijom:

polimeri čija struktura privlači svjetlost i prikriva nepravilnosti + čestice mekog fokusa koje raspršuju svjetlost, obasjavajući lice prirodnim sjajem uz svilenkasti odsjaj.

 U 2 min, -2°C

9 od 10 žena primijetilo je da su im se koluti ispod očiju smanjili

 Aquasource Eye Revitalizer prikladan je za osjetljivu kožu i oči, kao i za osobe koje nose kontaktne leće.

bio2AQUASOURCE NIGHT SPA

Hidratacija u setu za noćnu njegu: novi Aquasource Night Spa je poput noćnog spa tretmana, koji obnavlja razinu vlage u koži tijekom spavanja. Legendarna Aquasourceova hidratacijska formula u obliku maske iznimno bogate teksture. Nakon buđenja, koža je revitalizirana: ten je u potpunosti hidratiziran i djeluje svježije.

Gusti, njegujući i topivi balzam u gelu koji je istovremeno prozračan i nemastan. Ova je tekstura dobivena tehnikom fragmentacije ulja za savršenu kombinaciju svježine koju pruža gel i ugode koju pruža balzam.

SPA RITUAL – SAVJETI:

KLASIČNO NANOŠENJE MASKE

Nanesite gusti sloj od unutarnjeg prema vanjskim dijelovima lica i pustite da djeluje 5 minuta. Uklonite višak formule vlažnom blazinicom. Izmasirajte lice nježnim pokretima koji oponašaju kapljice kiše i valove.

DUBINSKA NJEGA UZ UPOTREBU GAZE

Nanesite gusti sloj od unutarnjeg prema vanjskim dijelovima lica. Pokrijte gazom čitavo lice i pustite da djeluje 5 minuta. Uklonite višak formule vlažnom blazinicom. Izmasirajte lice nježnim pokretima koji oponašaju kapljice kiše i valove.

 RELAKSIRAJUĆA SPA MASAŽA KOJA DODATNO OMEKŠAVA I ZAGLAĐUJE KOŽU

Nanesite gusti sloj od unutarnjeg prema vanjskim dijelovima lica. Prstima pratite konture lica. Ponovite postupak dva do tri puta. Izmasirajte lice nježnim pokretima koji oponašaju kapljice kiše i valove. Pustite da djeluje 5 minuta. Uklonite višak formule vlažnom blazinicom.