More, sunce, Kiehl’s, Biotherm i YSL Rouge, dovoljno za savršeno ljeto!

Ovo ljeto je savršeno, taman kako treba, puno sunca, bonaca, pijesak u kosi i naravno omiljeni proizvodi za njegu. U slučaju da nekoj od vas treba preporuka za dobru hidrataciju, savršenu zaštitu ili rouge za savršene putene usne, evo mojih omiljenih proizvoda kojima nije mogla odoliti niti moja seka:)

Ma nema do Kiehl’sa! Razlog za posjet Kiehl’su ovo ljeto su definitivno njegove predivne maske, vjerujem da koja god ih je probala zna o čemu pričam, doslovno u 5 minuta umornu i dehidriranu kožu hidriraju, osvježavaju i pripremaju da zablista!

Prava ljetna maska za bogatu hidrataciju i to za sve tipove kože je lagana gel maska kojoj je dovoljno samo 5 minuta da detoksicira i osvježi kožu kako bi dobila onaj zdravi sjaj! Divna je, omiljena maska moje seke:) Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque. Neven umiruje i regenerira kožu, a aloe vera hidratizira i čini kožu blistavom. Možete je koristiti kada god osjetite potrebu za hidratacijom, a preporuča se tri puta tjedno, pogotovo nakon izlaganja suncu.

Iako obožavam ovu masku od nevena, ipak je moja veličanstvena maska u koju sam se zaljubila, pardon u koju su se zaljubili moji obrazi – maska od kurkume i brusnice  Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque.  Isto se drži 5 – 10 minuta, nakon toga isperete vodom, a ako želite i lagani piling, onda kružnim pokretima prelazite preko obraza i na taj način napravite i piling. Efekt vidite odmah i opipom i izgledom!

Da se vratim na proizvod bez kojeg se ne ide na more, zaštita od sunca obavezna uvijek i za svakoga! Ja sam probala i koristila mnogo proizvoda, nisam bila nešto prestroga, uvijek mi je bio cilj što veći faktor i da se što bolje zaštitim, ali vjerujte nakon Biothermovog mlijeka za tijelo i lice, više mi nije važan samo faktor zaštite. To je prvi proizvod koji sam do sada probala, a probala sam ih puno i nakon kojeg osjećam kako mi hidratizira  i njeguje kožu osim što mi ju štiti. Nema onog osjećaja težine na koži, a uz to tako lijepo miriše, onako neke citrusne note se osjećaju, lijepo i lagano se razmazuje. Osjećaj kad ga stavljate na lice da napokon njeguje lice je neprocjenjiv! Bravo za Biotherm i sva čuda tehnologije koju koriste!

I naravno ne možemo proći bez crvenog ruža koji upotpunjuje look, pogotovo kad potamnimo, jer šminka manje dolazi do izražaja i ako se ne stavi crveni ruž, kao da ni nemate šminke:) YSL Rouge je zvijezda ovog ljeta, a ja sam ga probala i pod vodom, ostao je besprijekoran! I ne, ne idem na plažu našminkana:) Čak i moja seka koja nikada ne nosi crvene ruževe, nije mogla ostati ravnodušna!

Biotherm, Kiehl’s i YSL Rouge za savršeno ljeto, ne pišem ja ovo jer su mi ovi proizvodi dobri, to već vjerojatno znaju svi koji me čitaju već zato jer su fenomenalni!

Donosim i malo fotkica proizvoda, a i lipotu naše obale da kad zahladni da se prisjetimo sunca i mora! Uživajte!

A.M.