Nano model postao je dio brojnih sportskih priča zahvaljujući svom jednostavnom i nenametljivom dizajnu, a ove sezone je performansama fokusiran na indoor vježbanje

23. ožujka 2023. – Izbor najboljih tenisica za teretanu ili neku drugu vrstu rekreacije prvi je korak prema uspješnim rezultatima i za profesionalne sportaše i za sportaše rekreativce. Popularni brendovi u sektoru sportske obuće prepoznaju tu potrebu i unapređuju svoje modele različitim inovacijama, a sve kako bi osigurali maksimalnu udobnost. Time se vodio i Reebok koji je novim Nano X3 modelom potvrdio da se zaista radi o „službenoj fitness tenisici“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reebok (@reebok)

Uz više od 13 godina bogate povijesti i naslijeđa u fitness zajednici, Nano linija i dalje donosi najinovativnije proizvode koji će zadovoljiti sve potrebe sportaša i rekreativaca. Ova je tenisica dizajnirana za pružanje revolucionarne udobnosti, a svojim dizajnom itekako privlači pažnju. Obožavaju ga domaći fitness treneri, poznati fitness influenceri, ali i svi ljudi koji žele udobnu obuću za svoje fizičke aktivnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reebok Europe (@reebokeurope)

Najznačajnija novost u najnovijoj Nano verziji jest revolucionarni Lift and Run (L.A.R) sustav u srednjem dijelu potplata koji je dizajniran tako da pruža svestranu potporu u svim vrstama treninga. Pod teškim opterećenjem pri dizanju utega sportašima je osigurana dodatna stabilnost te posebna lakoća i udobnost bez tereta. Pored toga, memorijska pjena u tenisicama dodatno ublažava sve udarce kod trčanja i skakanja. Od ostalih inovacija, Nano X3 tenisici dodani su novi kalupi za udobnost i stabilnost te ROPEPRO+ vanjski potplat. Brojni strani sportaši i recenzenti već su oduševljeni novim modelom. Tvrde kako apsolutno povećava kvalitetu izvedbe.

Novi Nano X3 model otkrili su i hrvatski rekreativci, a biraju ga, među ostalim, i poznati Hrvati Marko Braić, Marko Petrić i Mijo Matić.

Reebok Nano X3 dostupan je u trgovinama Intersporta i Sport Visiona.