U svijetu celebritya uvijek su prisutna neka natjecanja, posebice kada se radi o modi i važnim događajima. Čini se kao da se svatko želi što više istaknuti i biti glavna tema sutrašnjih naslovnica. I dok neki to čine na pozitivan način, drugi više šokiraju – i to ne pozitivno.

Ponekad su fanovi i čitatelji diljem svijeta većinom složni da je neka kombinacija wow ili ne tako dobra, no ponekad su mišljenja jako podjeljenja. A upravo je oprečna mišljenja izazvala Bella Hadid u svojem modnom izdanju kojeg je prošetala na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Najčitaniji celebrity magazin (@story.srbija)

Sama haljina nije izazvala toliko polemika – radi se o klasičnoj crnoj haljini s naglašenim ramenima. No, centar pažnje i govora bio je Bellin izbor nakita za haljinu. Naime, uz duboko rezani dekolte koji bi inače previše otkrio, odabrala je ogromni zlatni ukras kojim je zapravo prekrila inače gole grudi.

Neki se slažu da se radi o hrabrom pothvatu koji je Bella uspješno odradila i pritom izgledala profinjeno dok neki smatraju da je sve skupa pretjerano i vulgarno. Kako se vama svidjela? Mi moramo priznati da se radi o čudnoj kombinaciji koju ne bi svatko uspješno nosio, ali ona je!