BARBA streetwear kolekcija majica JARDIN novo su zasađeni klijanci u rasadniku Barba ideja. Brand je u zadnjih godinu dana pustio pozamašnu bradu i već se debelo ukorijenio u domaćem modnom herbariju.

barba

Inspirirani gradskim zelenim oazama i vrtovima, BARBA kolekcija majica JARDIN donosi dašak šumske svježine obavijene bršljanom, prozračnost i ležernost ugode bivanja ispod palminog drveta, te snagu tropske zelene monstere.

U prodaji su modeli majica napravljenih od finog stopostotnog pamuka, ravnih i užih krojeva i bijele boje, od čega su na dva modela s kratkim rukavima prikazi Barbe i ilustracije Hedera helix (bršljan) ili Phoenix canariensis (kanarska datulja), te jedan unisex model majice bez rukava s ilustracijom bradatog muškarca i biljke Monstera deliciosa (monstera).

Fotografije za novu kolekciju majica je snimio Zvonimir Ferina, a model Marko Drčić je na skrivenim i manje skrivenim gradskim lokacijama pokazao raskoš iz Barbinog đardina. “Željeli smo povezati vriježe muške brade i botanički je odrediti, odnosno unijeti kolorit u viseće bradate vrtove. Otprilike kao kad lončanicu postavite na okno prozora i uživate u svom kutku zelenila – pomalo za sebe, a pomalo zbog pogleda s ulice.“ – rekao je Dalibor Jakus, osnivač branda BARBA.

Kolekcija BARBA majica Jardin je limitirana, a možete je nabaviti narudžbom na službenoj Facebook stranici branda (www.facebook.com/Barba.kolekcija) ili na sljedećim lokacijama: Le prase (Radićeva 5) u Zagrebu ili Butiga Concept Store (Kraljskog dalmatina 1) u Zadru.

barba2