Koliko znate mjesta koja će vas, poput Terma Laško, razmaziti u paru, a pri tome ćete platiti samo za jednu osobu? Kad se ova izvanredna ponuda udruži s adventskim događanjima i posebnim medenim tretmanima, koje treba isprobati baš u hladnom dijelu godine, dobili ste provod iz snova!

11. prosinca 2023. – Ima li boljeg načina za ispratiti prosinac i 2023. nego uživajući u wellness iskustvu? Još kad se spoje bajkoviti ugođaj gradskih ulica tijekom adventa i izvanredna ponuda, kakvu su za svoje goste pripremili u Termama Laško u susjednoj Sloveniji, odličan provod po super cijeni je zagarantiran. Naime, sve do 22. prosinca u Termama Laško dvije osobe mogu uživati (a plaća jedna!) u savršenom smještaju s polupansionom, neograničenom kupanju ispod predivne staklene kupole u Termalnom centru Thermane Park Laško kao i u brojnim animacijskim i rekreacijskim sadržajima.

Stres i brojne obveze kojima smo izloženi tijekom cijele godine, a nekako – čini se – kulminiraju baš u prosincu, lakše je podnijeti ako si priuštimo predah. Termalna voda sama po sebi liječi, no kad ste u Termama Laško svakako morate posjetiti slanu sobu i ”nabildati” imunitet, ali i isprobati neke od toplih zimskih tretmana u wellness centru. Kako je ovaj kraj poznat po medu, ovdje su kreirali i medene spa tretmane. Jer, med je jednako ljekovit i u tijelu i na koži jer eliminira toksine, ubrzava cirkulaciju, smiruje… Medom su tako obogatili tretmane lica i tijela, razvili medene masaže i medene zavoje, dodali kupke od meda i pripremili program sauna s medom.

Božićni ugođaj, ali i mnogo zabave, čeka vas i na šest lokacija u samom gradu. Besplatni koncerti, predstave za djecu, radionice medenjaka u Laškoj kući, besplatno klizalište u staroj jezgri, božićni štandovi s domaćim delicijama, bajkovita vožnja kočijom…, grad je u blagdanskom ruhu još ljepši i posebniji. A svakako preporučujemo i otići na izlet u susjedno Celje. Ovaj grad, još jedna hit adventska destinacija,  posebno za obitelji, udaljena je 10-ak kilometara od Laškog, a – osim adventske manifestacije Bajkovito Celje po kojoj je poznat – svakako posjetite i novi Tehnopark Celje, najveći znanstveno-zabavni par u regiji.

A kad vam promrznu prsti i zaželite se topline (jer zima je, ipak, tu!), Terme Laško tu su da vas ugriju svojom wellness, ali i gastro ponudom. Budući da su ovdje ponosni na veliku staklenu kupolu iznad bazena, lebdećih whirlpoola i brojnih drugih punktova za odmor i uživanje – zbog koje ćete imati dojam kao da ste na otvorenom ili noću pod zvjezdanim nebom – i u kuhinji su kreirali – Svečanu kupolu. Reći ćemo samo da je riječ o lokalnim namirnicama vrhunskog okusa, a sve ostalo neka bude predivno iznenađenje. Baš kao i sve što svojim gostima nudi Thermana Park Laško. Svojim su gostima trenutačno ponudili i poseban popust za boravak preko tjedna, što se svakako isplati iskoristiti.