Otkako je emisija o sićušnom zelenom Jedi Učitelju iz Ratova zvijezda debitirala, Baby Yoda je postao globalni virusni fenomen koji je gotovo nemoguće izbjeći. Preslatkog malog frajera sada možete pronaći u gotovo svakoj zamislivoj kategoriji od odjeće, ineterijera, igračaka, a od sutra čak i u šminci.

29. listopada Colourpop Cosmetics lansirati će Dječju paletu sjenila za oči u sklopu službene suradnje s Disneyem i Lucas filmom, tvorcima Mandalorijana. Ovo će biti dobara ideja za savršen i povoljan poklon za sve obožavateljice Star Wars-a u vašem životu.

Vanjsko pakiranje palete The Child sadrži preslatku ilustraciju Baby Yode, zajedno s njegovim ušima usmjerenim prema van i velikim očima veselog izgleda. Unutra ćete pronaći manji crtež Yode uz riječi “najslađi u galaksiji”. Dostupno je devet sjenila nadahnutih mandalorijskim bojama u svjetlucavim, metalnim i mat bojama. Uglavnom u prigušenim zelenim, smeđim i zlatnim nijansama, ova sjenila također odaju počast emisiji imenima poput Droid Protocol, Precious Cargo i Right Hand Mando.

Jedini nedostatak ovog besprijekornog proizvoda: ograničeno je izdanje. A s obzirom na to kako su se brzo rasprodale neke druge Colourpopovi proizvodi, ne bismo bili šokirani da se isto dogodi i s paletom Baby Yoda. Ipak je to on slavna osoba s A-liste.

Paleta sjenila Colourpop The Mandalorian The Child, dostupan je za 16 dolara na colourpopcosmetics.com od 29. listopada.