Mnogo je žena koje se svakodnevno žale na svoje muškarce, a ono što je najgore, žale se na sasvim neznačajne sitnice. Način na koji drži žlicu dok jede, filmove koje voli, glazbu koju sluša…način na koji se smije…no ono bitno uvijek nekako zaboravljamo.

 

View this post on Instagram

 

when he sees me in a new lingerie @leonessalingerie

A post shared by Sneja Model Bali (@snejanajens) on

Na žalost to se dešava svima, a vrlo je bitno da s vremena na vrijeme obratimo pažnju na one sitnice koje možda ne primjećujemo.

*U krevetu uvijek se trudi da doživite orgazam, no ne bilo kakav orgazam, već upravo onaj o kojem mnoge sanjaju, a to je da vam se noge tresu još pola sata nakon seksa.

*Uvijek uzvraća usluge, te vam nakon oralnog seksa uzvraća na jednak način

*Svjestan je da na vašem tijelu vagina nije jedina erogena zona, te se trudi da ih sve barem dodirne usnama. Bez brige, on točno zna od čega vam prođu trnci kroz tijelo.

*Ne boji se isprobavati. Uvijek je otvoren za razgovor i svjesne ste da mu možete reći bilo što, a da se ne osjećate čudno ili nastrano. A osim toga, on je taj koji će slijedeći puta sigurno isprobati neku novu sitnicu.

*Bilo da ste se tek probudili, ili izašli ispod tuša, savršeno dotjerani ili pak sa raščupanom kosom, on je taj koji vam uvijek i bez obzira na sve daje kompliment.

*Njemu poljubac nakon oralnog seksa nije nikakav problem, jer ni ne bi trebao biti. Sam seks je razmjenjivanje tjelesnih tekućina, stoga mu to ne bi trebalo biti odbojno.

A sada je na vama da razmislite obožava li vas vaš muškarac.

Ako ste na većinu ovih stavki odgovorile potvrdno, onda morate znati da ste osvojile glavni životni zgoditak.

Ana-Marija Karakaš