DEPILACIJA brza i jednostavna za nju i za njega!

Potpuno prirodno uklanjanje neželjenih dlačica s dugotrajnim učinkom san je svake osobe koja se depilira, a ova ljetna sezona često nas forsira da depilaciju obavljamo puno češće nego zimi, što ostavlja tragove na našoj koži.
Zato iz ponude Ljekarne Perak ovoga puta izdvajamo 𝙰𝚏𝚛𝚘𝚍𝚒𝚝𝚊 proizvode koji su odavno popularizirani kada je njega kože u pitanju.
𝑈𝑚𝑗𝑒𝑡𝑛𝑜𝑠𝑡 𝑔𝑙𝑎𝑡𝑘𝑒 𝑘𝑜𝑧̌𝑒!
Otkrivena je tajna glatke, meke i istodobno njegovane kože! NOVA linija iz Kozmetike 𝙰𝚏𝚛𝚘𝚍𝚒𝚝𝚊 spaja multifunkcionalne proizvode koji omogućuju brzo, jednostavno i učinkovito uklanjanje dlačica u udobnosti vašeg doma.
Proizvodi su primjereni za svakoga jer su osmišljeni za potrebe suhe, osjetljive ili normalne kože lica i tijela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ljekarna Perak (@ljekarna_perak)

✔ Rezultat nakon upotrebe je njegovana i svilenkasto glatka koža – i do dvostruko dulje nego nakon brijanja.
✔ Nježna formula za neinvazivno, a istodobno brzo i učinkovito uklanjanje dlačica na posebno osjetljivim područjima: licu, bikini zoni, pazuhima.
✔ Trake uklanjaju dlačice zajedno s korijenom i pružaju osjećaj glatkoće i do 4 tjedna. Uz redovitu upotrebu dlačice postaju tanje, mekše i rjeđe.
✔ Proizvod je prikladan ZA NJU i ZA NJEGA, namijenjen je usporavanju i smanjenju rasta dlačica na licu i na tijelu, te je primjenjiv na svim tipovima kože.
Klikom na link u nastavku provjerite ponudu svih proizvoda za depilaciju Ljekarne Perak ➤ https://bit.ly/2VureFz
✧ Posjetite Perak ljekarne u Kutjevu, Zdencima i Cerniku!
✧ Plaćanje je moguće pouzećem, kartično, putem virmana ili osobno preuzimanje u Perak ljekarnama.
✧ Besplatna dostava vrijedi za sve narudžbe veće od 299,99 kuna.
Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 12. kolovoza je Ivana Šišić Kučinić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox. Hvala svima na sudjelovanju!