18. prosinac  2023. – Niste još ništa stigli kupiti!? Donosimo neke super prijedloge i to dok u Baby Centeru koji nudi veliki izbor igračaka s kojim ne možete pogriješiti i veliki raspon cijena i super akcije!

Krenimo redom s našim prijedlozima!

San svakog dječaka i pokoje curice dolaze u kolekciji Bruder – kamioni, traktori i radna vozila. Ne možete pogriješiti! Ni CAT – radna vozila koja djeca obožavaju, uključujući i vozila na akumulator neće vaše mališane ostaviti ravnodušnima!

Djeca vole raditi sve što rade odrasli. Igra je osnovna djetetova aktivnost i ključni je aspekt djetetovog razvoja. Kroz igru ​​širi maštu i podučava vještine koje će mu dobro doći i kad odraste te razvija socijalne, govorne i kognitivne sposobnosti.

BabyBorn – lutke, odjeća i dodaci oduševit će starije seke!

Za ljubitelje Disney avantura tu su i nezaboravne Disney igračke – Mickey, Minnie, Princeze, Spiderman, Starwars… Trebamo li išta reći o igračkama iz Barbie kolekcije– apsolutnom hitu ovog ljeta. Od setova za crtanje, pribora za izradu nakita do glitter kinetičkog pijeska…

Funko figure su poznate po svojim velikim glavama i malim tijelima. Krase ih pomno odabrani detalji koji jasno odražavaju glavne osobine izabranog junaka. Izrađene su od mekog materijala – vinila. Iznutra su šuplje, a površina je glatka i bez rubova. Vinil je prilagođen djeci i ne sadrži štetne tvari. Funko sadrži kolekcije figurica Ninja kornjača, Jamesa Bonda, Matrixa…

Za ljubitelje automobila, neizbježna je kolekcija brenda Majorette u kojoj se nalaze garaže, setovi koji prikazuju farme, aerodrome, policijske postaje…

Društvene igre za djecu vrlo su važne za njihov kognitivni razvoj. No, one su i zabava za cijelu obitelj! Iako ih svi imaju već doma cijelo more, stalno dolaze nove, domišljate igre. Ove su godine pravi hit Ice Cream Meltdown – dodaj sve dodatke na sladoled prije nego se otopi za nešto mlađe, ili Pobijedi roditelje – igra za cijelu obitelj.

I ako još uvijek  ne znate što pokloniti – tu je DAROVNA KARTICA. Kupite preko weba ili u trgovini, koristi se preko weba ili u trgovini – najjednostavniji poklon s kojim ne možete pogriješiti.

Također, pozivamo vas da pratite Baby Center https://www.instagram.com/babycenter_hrvatska/ koji će svakodnevno informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.