Prije godinu dana rodio se Ageness Beauty Institut 🙂 Entuzijasti kažu da su godine samo broj, ali u ovom slučaju želimo Agenessu da taj broj postane što veći!

Ageness Beauty Institut proslavio je svoj prvi rođendan u prisustvu velikog broja prijatelja, zaljubljenika u ELEMIS vrhunske proizvode.

Neodoljiva proslava prvog rođendana započela je veselim nazdravljanjem, a nastavila se u ugodnom časkanju, pjenušcu i degustiranju slasne rođendanske torte.

Vlasnica Sanja Buinac,  poželjela je svim prisutnima dobrodošlicu i podsjetila kako je u godinu dana,  Ageness Beauty Institut  postao omiljeno  mjesto i žena, ali  i muškaraca.  U ovoj  beauty oazi opuštamo se i uživamo, jer Ageness Beauty Institut   je više od njege, a Sanja  pruža ono  najbolje- paletu prirodnih sastojaka  i vrhunske tretmane prilagođene svakom tipu kože.

Obzirom da je „prvi“, Sanja je za svoje klijentice i klijente pripremila brojna iznenađenja, a predstavila je i novu liniju life-elixirs proizvoda. U svakom proizvodu nalazi se pregršt prirodnih sastojaka  koje hrane, vitaliziraju, obogaćuju i obnavljaju kožu. Svojim moćnim sastojcima, „zaustavit“ će tragove godina na našem licu, jer  Elemis kozmetika u Velikoj Britaniji važi za aposlutnog prvaka anti aging kozmetike.  Ovaj čudesni brand povezuje snagu prirode, znanosti i aromaterapije, pa stoga ne čudi da je Ageness Beauty Institut  jedino mjesto u gradu iz kojeg izlazimo potpuno preporođeni.

Godina dana brzo je prošla, a pred  nama su novi izazovi i nove linije i novi tretmani koje jedva čekamo isprobati. Stoga  našoj Sanji i Ageness Beauty Institutu  želimo  još puuuuno uspješnih godina.

Uživat ćemo zajedno!

R.K. i A.M.