Sušilica kod kuće pruža velike prednosti pogotovo u zimskim mjesecima kada se odjeća najviše suši u zatvorenim prostorima što uzrokuje vlagu koja je štetna za zdravlje. Također prostorna i vremenska ograničenja čine sušenje rublja u hladnijim mjesecima problematičnim. Krenuvši samo od vremeneskih nepogoda, za vrijeme sušenja, odjeća prikuplja osim vlage prašinu i prljavštinu koja se nalazi u zraku. Stoga donosimo par konkretnih razloga zašto biste trebali koristiti sušilice rublja koje će vam olakšati svakodnevnu rutinu pranja i održavanja rublja.

Ušteda vremena

Pranje odjeće samo je pola procesa održavanja čistoće rublja. Proces sušenja mokre odjeće može trajati dan ili više ovisno o vremenskim prilikama. Sa sušilicom možete oprati i osušiti odjeću u jednom danu i odmah ju pospremiti u ormar.

Odlično rješenje za uštedu prostora

Ako imate manji prostor, onda bi kompaktna sušilica bila idealan kućanski uređaj zahvaljujući kojem biste mogli reći zbogom neuglednim konopcima i stalcima za rublje.

Peglanje bez muke

Niste ljubitelj zgužvanih košulja, a niti peglanja? Program Iron Dry u sušilicama pomaže zadržati malo vlage u vašoj odjeći za optimalne rezultate glačanja. Osim toga, opcija Easy Iron značajno će smanjiti količinu nabora na vašoj odjeći.

Pranje većih predmeta s lakoćom

Neophodno je redovito prati presvlake za madrace, plahte, zavjese i slično. Međutim, kod pranja ovakvih velikih komada je dulje vrijeme i više prostora za sušenje uz vaše svakodnevno rublje. U sušilicama zavjese i presvlake se brzo osuše, tako da možete uživati u čistim, svježim i mirisnim plahtama bez muke.

Lagano pranje zimske odjeće

Pranje zimske odjeće može biti problematično jer je potrebno dosta vremena za pranje i sušenje primjerice zimskih kaputa. U sušilicama zimska odjeća se može brzo sušiti uz program za vunu ili perje ovisno kakve jakne perete. Odlučite li se za nabavku sušilica, preporučujemo da pogledate ponudu Pevexa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pevex (@trgovacki_lanac_pevex)


Ušteda, za vrijeme radnog vijeka sušilice – EcoDry tehnologija.

Mirišljavo rublje, kakvo želite – FragranceDos.

Precizno sušenje za sve tekstile? Perfect Dry.

Najbolja zaštita za prostorije i namještaj – Najbolje kondenzacijsko djelovanje.

Jednostavno rukovanje pritiskom prsta – DirectSensor.

Sve to i još mnogo toga će vam objasniti i naći pravo rješenje za vas Pevex stručnjaci koji su vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Dobitnica u darivanju objavljenom 31. listopada je Erzika Maric. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!