Započelo je odbrojavanje do Božića pa vam donosimo preporuke za najljepše blagdanske filmove uz koje ćete uživati u prosincu. Blagdansku vibru započinjemo sa jednim od najgledanijih božićnih romantičnih komedija!

1. ZAPRAVO LJUBAV najpopularniji je božićni film koji rado gledaju i naše druge polovice! Bez obzira koliko puta ste gledali ovaj film, uz Hugha Granta, Colina Firtha, Alana Rickmana, Keiru Knightley, Liama Neesona uživati ćete u zanimljivim ljubavnim dogodovštinama. Upravo je ovaj film najljepši način da zaokružimo blagdane.

2. DNEVNIK BRIDGET JONES
Tko se ne može poistovjetiti sa simpatičnom Bridget koju savršeno utjelovljuje Renee Zellweger? Bridget će nas iznova nasmijati do suza pokušavajući pronaći dečka.

3. LJUBAV I PRAZNICI
Fenomenalne Kate Winslet i Cameron Diaz glume Iris i Amandu, koje bježeći od svojih ljubavnih problema zamjenjuju svoje domove pa Iris odlazi u Ameriku, a Amanda u Englesku i tako počinju ljubavne pustolovine😉

4. Male žene (1868.) topla je obiteljska priča američke književnice Louise May Alcott proglašena najvažnijim ženskim romanom svih vremena, a  ukrao je srca svih sredinom devedesetih kada je ekraniziran u film s neodoljivim Winonom Ryder, Trini Alvarado, Kirsten Dunst, Claire Danes, Samantha Mathis, Christian Bale i Susan Sarandon. Noviju verziju filma potpisuja Greta Gerwig, a glavne uloge tumače Timothee Chalamet, Saoirse Ronan, Florence Pugh, Emma Watson i druge zvijezde. Garantirano dobra zabava!

5. Jingle Jangle preslatki dječji božićni film koji se pojavio prošle godine u studenom ali je već osvojio srca ljudi iz cijelog svijeta. Mjesto radnje je snijegom prekriveni viktorijanski gradić Cobbletown, a u središtu priče je izumitelj Jeronicus Jangle (Forest Whitaker) koji izrađuje magične igračke. Kada mu bivši šegrt (Keegan-Michael Key) otme jedan od najuzbudljivijih izuma, glavnu ulogu preuzima otuđena unuka koja mu pomaže da ga ponovno pronađe.

A da vam uživanje u blagdanima bude savršeno, pobrinuo se Pevex koji je ususret najvećem shopping danu pripremio super BLACK FRIDAY (https://pevex.hr/black-friday)  ponude i popuste, a koje će vas pratiti od 22.-29. studenog!

Nemojte propustiti najveći izbor povoljnih televizora (https://pevex.hr/elektronika/tv/led.html) koji će vam omogućiti odličnu zabavu u zimskim danima!

Napunite svoju košaricu na vrijeme i uhvatite najbolje ponude! Sretan shopping svima!

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 17. studenog je Mirsada Žgela. Molimo dobitnicu da se javi u inbox. Hvala svima na sudjelovanju!