Ako zanemarimo povremene kišne dane, visoke temperature su već stigle, a očekuju nas još više! Planiramo temeljito čišćenje i uživanje u malim vikendima sve dok ne dođu na red poduži godišnji odmori. Svima nam je bitno da se napunimo energijom i svako ljeto pomičemo svoje granice, radimo preinake u svojim rutinama i unosimo promjene kako bi podigli svoju energiju na najviši nivo i unijeli pozitivu, a iza sebe ostavili zimsku melankoliju. Osim velikih količina kofeina za chillanje treba nam kvalitatan odmor koji ne možemo zamisliti bez kvalitetnog madraca i jastuka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Medico Home 🇭🇷 (@medicohome)

A kada pričamo o kvalitetnim proizvodima za zdrav san onda je domaći hrvatski brend koji izrađuje kvalitetne proizvode koristeći najfinije materijale koji nam prvi pada na pamet Medico Home d.o.o. a slovi za vodećeg renomiranog proizvođača madraca, jastuka, nadmadraca i ostalih proizvoda koji garantiraju zdrav i kvalitetan san. U njihovom portfelju proizvoda osim madraca, jastuka i nadmadraca su i ljetni i zimski Medico popluni. Ako želite lagan i podatan, odličan i mekan pokrivač koji prijanja uz tijelo i osigurava ugodan san, onda je Medico Home izbor za vas!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Medico Home 🇭🇷 (@medicohome)

Upravo je to ono što želimo, 3 stvari za ugodno toplo ljeto!

Kvalitetan madrac, udoban jastuk i ljetni pokrivač!

I da podsjetimo, tkanina koja se koristi za Medico poplun je antibakterijska i antialergijska, a super je i što je poplun periv na temperaturi do 60 stupnjeva!

Medico Home proizvode možete kupiti u https://medico-home.hr/ , a za novosti ih pratite na Facebooku i Instagramu.

Više informacija potražite na adresi: https://www.medico-home.hr/ i provjerite aktualne popuste do kraja lipnja kao i posebnu akciju povodom prvog dana ljeta!

A zahvaljujući Medico Home uskoro ćemo vas i prigodno darivati zato nas svakako pratite na našoj FB stranici!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Medico Home 🇭🇷 (@medicohome)

Dobitnica u darivanju objavljenom 21. lipnja je Tamara Vugrinec Matanić . Molimo dobitnicu da se jave u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!