Nadolazeće zimske blagdane nemoguće je zamisliti bez omiljenih božićnih filmova. Topao ambijent, najslađi zalogaji i najmekša dekica recept su za tradicionalno uživanje u božićnom filmskom duhu.

Na Pickbox TV kanalu očekuje vas filmska blagdanska čarolija svaki dan do 10.01., a za sve ljubitelje sedme umjetnosti izdvojili smo neke od omiljenih božićnih feel-good naslova.

Obiteljski

Božić s obitelji Anderson (Christmas with the Andersons) film je rezerviran za blagdansko opuštanje s ukućanima. Radnja se vrti oko obitelji Anderson, čija ideja o Božiću leži u skupim poklonima i raskošnim zabavama. Kada glavni junak Michael ostane bez posla netom prije blagdana, obitelj se uz pomoć vrckave tete Katie, polako počinje prisjećati pravog smisla Božića.

Romantični

Obećanje pod imelom (The Mistletoe Promise) snimljen je prema bestselleru američkog autora Richarda Paula Evansa, a u glavnim ulogama su Jamie King i Luke Macfarlane.

Romantični božićni film vrti se oko dvaju stranaca koji ne uživaju u božićnoj čaroliji i njihovom zajedničkom dogovoru kako se što lakše nositi s blagdanskom euforijom. No, kako se počinju više upoznavati, shvaćaju kako ih zajednički dogovor vodi do neotkrivenih puteva.

Komedija

Istina o Božiću (The Truth About Christmas) prati glavnu junakinju priče Jillian (Kali Hawk), uspješnu političku savjetnicu čiji je idući veliki projekt gradonačelnička kampanja njezinog dečka Georgea. Na putu da po prvi put upozna Georgeovu obitelj, Jillian doživi neobičan susret u trgovini igračkama, nakon čega ne može prestati govoriti istinu.

Za one nestrpljive željne blagdanskog ugođaja, svi božićni filmovi dostupni su odmah i na Pickbox NOW pretplati na videoteku.