Dodan drugi koncert 10. lipnja!

2CELLOS su rasprodali koncert 9. lipnja u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a zbog velikog interesa vjerne publike, dodan je još jedan koncert, dan kasnije, 10. lipnja.

2cellosNakon koncerata diljem svijeta te Stjepanovog oporavka od nedavne ozljede vrata, napokon se vraćaju u Zagreb.

“Puno mi je bolje vrat, spreman sam za nove pobjede! Fenomenalna je činjenica da postoji ovoliki interes publike i za našim koncertima gdje ćemo svirati klasičnu glazbu. To je ogroman uspjeh i za klasiku i publiku koja je sluša!” poručio je Stjepan.

Slavni virtuozi Luka Šulić i Stjepan Hauser predstavit će se kroz repertoar klasične glazbe i to uz pratnju zagrebačkih solista. Na jedinstvenim glazbenim večerima provjerite kako zvuče violončela ovog vatrenog dua u partiturama Vivaldija, Boccherinija, Vivaldija, Bacha, Rachmaninova, Morriconea, Zimmera.

Unatoč fantastičnim obradama svjetskih pop/rock hitova, Luka i Stjepan se uvijek rado vraćaju klasičnoj glazbi kojoj su u potpunosti bili posvećeni još od ranog djetinstva pa su i na aktualnom albumu „Celloverse“ (Portrait/Menart) objavili  autorsku pjesmu „Celloverse“.

Svijet klasične glazne ipak su prije 4 godine odlučili obogatiti nečim potpuno drukčijim i ugodno iznenadili svijet showbusinessa obradom pjesme „Smooth Criminal“, potom turnejom i suradnjom s Eltonom Johnom, suradnjom s klasičnim umjetnicima poput Lang Langa i nastupima na najprestižnijim svjetskim pozornicama te milijunima obožavatelja diljem svijeta.

  1. i 10. lipnja bit će sjajna prilika da se dvojica talentiranih glazbenika ponovno vrate klasičnim korijenima.

Nakon koncerta Luka i Stjepan nastavljaju tradiciju potpisivanja svojih hvaljenih i uspješnih studijskih albuma „2CELLOS Luka Sulic & Stjepan Hauser“ , „IN2ITION“ , „CELLOVERSE“!

Cijene ulaznica : 160/200/240/280 kn. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Dvorane ili online http://www.lisinski.hr/hr/dogadanja/2cellos-novi-koncert/

 Više o turneji 2CELLOS pročitajte na  http://www.2cellos.com/tour/