Foto: https://www.instagram.com/cfunk44/

Jeste li pripremili drva?

Jesen polako dolazi i uskoro kada zahladni iako još uvijek to ne možemo zamisliti, htjeti ćemo svoje slobodne trenutke provoditi u zagrijanom domu. Zato se nemojte zavaravati toplim jesenskim danima jer uskoro će vas hladni opli zaklon. I ako nemate centralno grijanje, sada je krajnje vrijeme da počnete razmišljati o drugim opcijama.

Ne zaboravite da Pevex ima odlične ponude koje će vas grijati tokom hladnih mjeseci!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pevex (@trgovacki_lanac_pevex)

U svojoj ponudi već izdvaja vrlo tražene pelete i ostale artikle potrebne za ogrjev. Istraži ponudu i pripremi se na vrijeme za zimu😊

Iskoristi besplatnu Click and Collect uslugu – naruči online i preuzmi u raspoloživom prodajnom centru.

Pa da podsjetimo, osim ponuđenih peleta za ogrjev u Pevexu smo vidjeli predivne peći uz koje možemo čitati dobru knjigu i piti . U ponudi imate peći na drva ili kruto gorivo koje možete smjestiti u središnji dio svoga boravka i uživati u pogledu!

Današnje peći su dizajnirane sa ladicama za pepeo kako bi se mogle što lakše koristiti i sa policama za drva ili pelete. Odabir je na vama. Nema zime uz Pevex!

Dobitnica u darivanju objavljenom 26. rujna je Mirjana Kašnik. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!