Dragi čitatelji,

Želim Vam svima sretnu i uspješnu 2017. godinu! Kako u pjesmi kažu Prospero Ano y Felicidad:)

favoriti1

Prije nego što krenemo u nove pobjede, htjela bih se osvrnuti na svoje favorite koji su mi obilježili 2016. godinu  koja je za mene bila rekla bih godina promjena. Probala sam zaista dosta proizvoda i kvalitetnih i koji su me osvojili na prvu, ali ovdje ću navesti samo one best of the best….a neki su me natjerali da zaplivam u napoznate sexy vode .

Giorgio Armani je svakako moj prvi izbor jer me je pretvorio u ženu s crvenim ružem. Dakle, to je bilo neočekivano u svakom pogledu:) Ja otkad sam se počela šminkati, usne sam uvijek matirala, sve dok se nisam srela sa Armanijevim ECSTASY LACQUEROM. U početku sam ga kao prava ovisnica koristila dan za danom, a sada ga čuvam samo za posebne prigode. Recenziju možete pročitati ovdje.

I naravno puder koji sam potrošila do zadnje kapi i to s velikim guštom je Armani Maestro Glow. Maestro Glow je puder koji ima sve što sam htjela, prekriva, izjednačuje ten, pruža dodatni sjaj, a toliko je lagan da sam imala osjećaj kao da nemam puder, zaslužuje naziv Maestra. Definitely have earned my respect!

2016.godine  su se pojavili divni mirisi, ali moja 2016. godina je bila mistična i zavodljiva uz YSL Black Opium parfem.

Radujem se 2017. godini i čim me zavede neki novi proizvod, javljam se……

Koji su bili Vaši favoriti i da li ste probali možda koji moj favorit?

A.M.