Jeste li netolerantni na laktozu?

Mnogi ljudi osjećaju smetnje nakon jela određenih namirnica pa je moguće da su netolerantni na laktozu, a da to ne znaju

mlijeko

Simptomi netolerancije na laktozu su bolovi u trbuhu, uz pojavu nadutosti, grčeva, učestalih vjetrova i proljeva, a javljaju se nakon konzumacije određenih vrsta jela ili mliječnih proizvoda.

Laktoza je prirodni šećer koji se nalazi najčešće u mlijeku i mliječnim proizvodima, ali i u namirnicama kao što su brza hrana, preljevi za salatu, kruh, kobasice, gotovi umaci te u nekim lijekovima. Rješenje problema netolerancije na laktozu nalazi se u enzimu laktazi koji se nalazi u dodatku prehrani LactoStop® i koji razgrađuje laktozu unesenu hranom u probavljive tvari galaktozu i glukozu.

LactoStop® je pravo rješenje za one koji se, radi netolerancije na laktozu, ne žele odreći omiljenih jela i žele u njima ponovno uživati. Tablete LactoStop® dolaze u praktičnom spremniku i jednostavne su za korištenje, a mogu se uzimati istodobno s konzumacijom mlijeka i ostalih proizvoda koji sadrže laktozu. Ovisno o stupnju netolerancije, LactoStop® dolazi u tri doze i može se pronaći ili naručiti u svakoj ljekarni.

Za više informacija posjetite LactoStop® web stranicu.

A.M.

Midas

Ostavite komentar