Zvijezda pripremila nagradnu igru za sve ljubitelje slastica:)

U nagradnoj igri možete sudjelovati kupnjom bilo koja dva Zvijezdina margarina za kolače u Konzumovim prodavaonicama u razdoblju od 1. do 31. prosinca  2016.

zvijezda

Vrijeme je za nešto slatko! Bez obzira volite li više kolače s čokoladom ili kremaste kreacije, Zvijezdin margarin neizostavan je sastojak slastica bez kojih ne možemo zamisliti obiteljska druženja u ovo blagdansko vrijeme.

Kako bi kolači  bili zamamni, krema za prste polizati, a biskvit pravog volumena pobrinula se Zvijezda koja je ovog prosinca pripremila iznenađenje za vjerne potrošače – nagradnu igru „Zvijezda margarine kupi i novčane kartice pokupi“.

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri možete sudjelovati kupnjom bilo koja dva Zvijezdina margarina za kolače u razdoblju od 1. do 31. prosinca 2016. Zvijezdin margarin kupite u bilo kojoj Konzumovoj prodavaonici, a broj računa na kojem je vidljivo da su u jednoj kupnji kupljena dva margarina i osobne podatke pošaljite SMS-om na broj 60221 ( 2,40 kn /SMS.)

Za ljubitelje kolača Zvijezda je pripremila vrijedan nagradni fond u iznosu od 98 tisuća kuna, a najveća nagrada iznosi 10.000 kuna na Konzum poklon kartici.

Izvlačenje sretnih dobitnika održat će se 2. siječnja 2017. u prostorijama Zvijezde, a objava dobitnika bit će 10. siječnja na web stranici Zvijezda.hr.

Tajni sastojak bakinog kolača

Zvijezdin margarin tajni je sastojak mirisnih kolača koje su radile i naše bake i majke, a još od davne 1956. godine kada je prvi put proizveden ostao je nezamjenjiva namirnica za izradu kolača i slastica.

Zvijezda stolni dobitnik je znaka Hrvatske kvalitete, koji nose hrvatski proizvodi koji po svim svojim značajkama posjeduju natprosječnu kvalitetu, a u širokoj paleti Zvijezda ima i margarin s aromom vanilije, onaj s maslacem, margarin za kreme, te Zvijezda klasik – ovisno koju ćete vrstu kolača pripremati za svoje najdraže.

Ako vam ponestane inspiracije, u prodaji su i promo pakiranja margarina uz koje na dar stižu recepti najbolje hrvatske slastičarke Mirjane Špoljar.

Detalje nagradne igre pronađite ovdje i uživajte u najslađim blagdanima dosad!

Midas

Ostavite komentar