Noć kad je Zoran Šprajc postao ‘live’

Zagreb, 16. rujna 2019. – Kad govorimo o zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici, već i vrapci na grani znaju kako su najbolji partyi u noćnom klubu Confusion. A najbolji od najboljih su kad Confusion slavi rođendan, što je bilo na petak 13. Zapravo su toliko dobri da je i službeni kum kluba Zoran Šprajc izašao iz studiija i postao ‘live’. Na ludoj rođendanskoj proslavi poznatom TV licu pridružile su mu se i glumice Mia Begović i Anita Matić – Delić, te brojni uzvanici iz javnog i društvenog života metropole.

 

View this post on Instagram

 

Dok odbrojavamo do vikenda i našeg ponovnog druženja donosimo Vam nekoliko kadrova kako smo se zabavljali u petak 🙂

A post shared by Tkalčićeva 15 (@confusion_zagreb) on

‘Nisam praznovjeran, pa mi petak 13 neće utjerati strah u kosti, niti ću puno o njemu razmišljati. Bolje je petak 13 koristiti kao još jedan dobar razlog za izaći i dobro se provesti na omiljenoj lokaciji’, otkrio je Zoran Šprajc koji je uživao i u novim delicijama iz Confusion kuhinje.

Naime, rođendan kluba bio je izvrsna prilika i da se gostima predstavi novi meni. U namjeri da gostima ponude uz čašicu razgovora i štogod za grickati iz nedavno preuređene kuhinje stižu nove ukusne ‘finger food’ delicije kako domaće, tako i fuzije azijske hrane.

‘Ono na što bih definitivno stavio naglasak jesu ‘pulled chicken’ mini burgeri koji dolaze u tri okusa – bbq, pikantne chipotle i honey mustard, te noodle sticksi, štapići omotani tjesteninom također u tri okusa – pad thai, sweet sour i teriyaki. No tu su još i tortilje punjene piletinom i cheddar sirom, pileći prutići panirani u cornflakesu, pileća krilca u bbq umaku, onion ringsi, štapići od okruglica krumpira, proljetne rolice s različitim punjenjima, između ostalih i duck spring roll, chicken money bag, vegetable thai samosa i shrimp sesam wan tan. Posebna je pažnja stavljena na umake koji su svi rađeni u kuhinji i koje će vam predložiti u Confusionu slušajući kakve okuse vi volite’, govori voditelj kluba Ivan Milinković.

 

View this post on Instagram

 

Netko gladan? posjetite nas na adresi Tkalčićeva 15, 1.kat #AllSaints #DobarTek

A post shared by Tkalčićeva 15 (@confusion_zagreb) on

 Samo od nabrajanja svih delicija koje nude u Confusionu nećete ostati gladni, a ukusan ‘finger food’ prati i veliki izbor pića. Koncept noćnog kluba Confusion jest na jednom mjestu ponuditi dobru zabavu, hranu i piće koji su nezaobilazni za sjajnu atmosferu. Zapravo, neovisno o tome želite li se zabavljati u noćnom klubu uz sjajnu glazbu do ranih jutarnjih sati ili tek popiti i pojesti nešto u društvu prijatelja, Confusion će sasvim biti mjesto u kojemu ćete moći zadovoljiti sva svoja osjetila.

 

Midas Widget

Ostavite komentar