Ekskluzivna večer uz Chivas Regal

Zagreb je ovih dana uživao u okusima škotske tradicije pripreme ekskluzivnog viskija Chivas Regal. Na ekskluzivnoj večeri održanoj u Westin hotelu, poznata su lica uživala u ovom jedinstvenom piću i tastingu koji je priredio brend ambasador Chivas Brothers, Tristan Campbell.

chivas

Zagreb je ovih dana ponovno zasjao posebnim svjetlima i još jednom pokazao zašto je prijestolnica glamura. Dašak luksuza, ekskluzivnost i elegancija vratili su se na velika vrata – VIP večerom te gala večerom, koja se održala dan kasnije u hotelu Westin. Na gala večeri u Hotelu Westin, kojoj su nazočili brojni uzvanici, osobito su se isticala poznata imena svjetskog biznisa koja su prisustvovala večeri nakon službenog programa konferencije poslovnih anđela EBAN WinterUniversity 2016.

U sklopu gala večere, u Zagrebu je gostovao i jedan zaista poseban gost – međunarodni brend ambasador Chivas Brothers, Tristan Campbell.

Chivas Regal nije samo viski u kojemu se uživa klasičnim ispijanjem iz čaše. Njegovo nastajanje prava je čarobna priča o upornosti, umješnosti, iskustvu i uspjehu. U skladu s time, Tristan Campbell je uzvanike uputio u čaroliju ispijanja čaše premium viskija.

Na večeri je bio i ambasador Chivasove kampanje Win the right way, Tarik Filipović. Kampanja koja potiče društveno odgovorno poduzetništvo,Win the right way, među svojim porukama ima i onu kako je jedino vrednije od samog uspjeha upravo kad se taj uspjeh može podijeliti s drugima. Iz tog razloga su svi prisutni nazdravili uspjehu čašom Chivasa.

Midas

Ostavite komentar