Dani Zigante Tartufa u Electrolux kuhinji

U Istarskom mjestu Livade u srcu doline Mirne, održava se već tradicionalna manifestacija „Dani Zigante Tartufa“ koja će trajati do 1. studenog. Ova manifestacija nudi iznimnu priliku za upoznavanje i degustaciju istarskog bijelog tartufa kao i cijenjenih vina, maslinovih ulja, sireva, meda, rakija i drugih istarskih proizvoda. Kako bi gastronomski doživljaj bio potpun, kompanija Electrolux, jedan od sponzora, ustupila je i vrhunski uređenu kuhinju u kojoj će održati kulinarska radionica „Electrolux & Majstor Kuhar akademija“ u subotu 24. listopada s početkom u 12 sati.

zigante

Electrolux kuhinja opremljena je vrhunskim velikim i malim kućanskim aparatima kojima profesionalni kuhari već nekoliko tjedana tijekom cijelog trajanja manifestacije pripremaju delicije s tartufima koje oduševljavaju sve posjetitelje. U Electrolux kuhinji tako će ove subote s početkom u 12 sati nastupiti poznati kuhari„Electrolux & Majstor Kuhar akademije“ Branko Ognjenović i Dario Lide. Ovaj poznati kulinarski dvojac posjetiteljima će otkriti kako se pripremajuautohtone istarske delikatese uz pomoć Electrolux kuhinjskih aparata.

Posjetite manifestaciju „Dani Zigante Tartufa“ do 1. studenog i nagradite se nezaboravnim gastronomskim izletom. Za sve posjetitelje ulazak na sajam je besplatan, kao i degustacije svih autohtonih proizvoda.

I.Š.

Midas

Ostavite komentar