Ambasadorica Brauna Doris Pinčić Rogoznica podijelila jeBraun IPL uređaje sretnim dobitnicima

Ove subote u Areni Centar, ispred Elipso prodajnog mjesta, organiziran je nagradni natječaj „Osvoji Braun IPL uređaj“ gdje su sretni dobitnici imali priliku osvojiti dva Braun uređaja – Braun IPL BD 3001 te Braun IPL BD 5001. Revolucionarna IPL svjetlosna tehnologija, od trenutka dolaska na tržište, ne prestaje oduševljavati žene diljem svijeta koje su konačno pronašle savršeni način za trajno uklanjanje suvišnih dlačica s lica i tijela.

Najbrža IPL tehnologija nove generacije Braunovih Silk-expert IPL uređaja omogućuje cjelovit tretman nogu ili ruku u samo 10 minuta, a uređaj ima 300 000 bljeskova dovoljnih za 15 godina korištenja za cijelo tijelo! Nježnost, sigurnost i pouzdanost ovih uređaja uklanjanje dlačica čini nikad lakšim i jednostavnijim, a tretman se obavlja u udobnosti svog doma i to kad vi poželite.

Poznata voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica, poput milijun drugih žena diljem svijeta, i sama se uvjerila u učinkovitost Braun Silk-expert IPL uređaja u kojima je pronašla idealno rješenje za brzo i bezbolno uklanjanje dlačica, zbog čega je kao ambasadorica Brauna ove subote u Arena centru proglasila dva sretna dobitnika Braun nagradnog natječaja.

„Iznimno me veseli biti ambasadorica Brauna jer sam se osobno uvjerila u njegovu učinkovitost već nakon nekoliko korištenja. Posebno mi je drago što imam priliku ovih blagdana razveseliti dvoje sretnih dobitnika i pružiti im priliku da i sami isprobaju ovu revolucionarnu IPL tehnologiju u udobnosti vlastitog doma. Uvjerena sam da će Braun uređaji pronaći svoje mjesto pod borom mnogih žena jer su poseban poklon koji će zasigurno razveseliti one koji se zauvijek žele riješiti neželjenih dlačica!“, izjavila je Doris Pinčić Rogoznica prilikom druženja održanog ispred Elipso prodajnog mjesta.

Nagradni natječaj trajao je cijeli dan u Arena Centru kada su proglašeni sretni dobitnici kojima je Doris Pinčić Rogoznica uručila osvojene nagrade. Vrijeme blagdana idealno je za darivanje vaših najmilijih, zbog čega je pravo vrijeme da potražite Braun Silk-expert IPL uređaje po akcijskim cijenamana prodajnim mjestima Elipsa.

Ostavite komentar