Olival

 

14. lipnja 2018. – Zrake sunca možda nisu vidljive, ali posljedice mogu biti. Srećom, možete ih prevenirati i to proizvodima za zaštitu od sunca koji štite od cijelog spektra zračenja. Olival Sun linije krema, mlijeka i ulja za sunčanje, te proizvoda za zaštitu dječje kože temelje se na učinkovitim UVA i UVB zaštitnim filterima, ali i na bogatstvu hranjivih, njegujućih sastojaka.

Kakao maslac, miris kokosa, ulje masline…

Idealne proizvode za zaštitu od sunca najbolje je odabrati prema tipu i potrebama kože. SunMilk mlijeka dobar su odabir za osjetljivu kožu, dok suhi tip kože istovremeno možete zaštititi i nahraniti Sun Oilé uljem za sunčanje. Ovi proizvodi ne sadrže konzervanse, već samo sastojke koje koža obožava, kao što su visokokvalitetno maslinovo ulje i mirisan kakao maslac.

Pekmezi su s razlogom hit svakog ljeta

Pretjerano izlaganje suncu itekako šteti zdravlju i izgledu kože. Srećom, uz pekmeze prekrasnu, ujednačenu i dugotrajnu boju tena možete postići u nekoliko kraćih sunčanja. Prirodno tamnjenje kože u Olival SunTané pekmezu potiču hranjiva ulja oraha i mrkve, dok su za njegu i održavanje postignute preplanulosti zaslužni ulje sezama, ekstra djevičansko maslinovo ulje i hranjivi kakao maslac.

Brže postizanje brončane puti ne morate odreći zaštite od sunca! Nanesite zaštitni faktor, potom hranjivi pekmez i spremni ste za hvatanje boje. Ako ste osjetljivijeg tena i želite ga u potpunosti zaštititi, postoji i SunTané pekmez sa zaštitnim faktorom 10+, prvi koji u sebi sadrži zaštitne filtere.

Isprobajte i tekuće pekmeze

Želite li isprobati drukčiju teksturu od pekmeza, a ovog ljeta nosite svijetle boje kupaćih kostima, uživat ćete u bržem tamnjenju uz SunTané suho ulje. Iako istog vrhunskog sastava, ova se ulja izuzetno brzo upijaju. Razvijaju prekrasnu brončanu put, dok ten čine svilenkastim, mekim i zaglađenim. A što je ljeto bez malo zlatnih čestica? Svoje počasno mjesto pronašle su upravo u SunGold zlatnom ulju za brže tamnjenje, u cilju da suptilno istaknu i dodatno naglase vašu sjajnu, osunčanu kožu.

M.Z.