ULTRA EUROPE 2018

Vis, 13. srpnja 2018. – Šesto izdanje festivala ULTRA Europe je gotovo, nakon Splita i posjeta na tri najljepša hrvatska otoka, nakon sedam dana nezaboravnog druženja uz 150 tisuća posjetitelja iz čak 142 zemlje svijeta, zabavi je kraj. I dok se dojmovi još zbrajaju, organizatori festivala najavljuju datum novog susreta – Split će od 12. do 14. srpnja 2019. godine biti domaćinom sedmog izdanja, a danas će točno u 12 sati u prodaju biti pušten prvi kontingent early bird ulaznica po cijeni od 129 eura!

Posljednja lokacija ULTRA Europe avanture bila je Vis gdje se u intimnoj i ekskluzivnoj atmosferi održao RESISTANCE Closing Party. 200 godina stara tvrđava Fort George, poznatija pod imenom Fortica, sinoć je predstavila odličnog Nica Fanciullia. Uz house i dance ritmove ove britanske zvijezde, tisuću je posjetitelja u velikom stilu dočekalo svitanje zore i kraj šestog izdanja jedinstvenog destinacijskog festivala u svijetu.

Od danas kreće prodaja early bird ulaznica po cijeni od 129 eura za tri festivalska dana. Krenula je prodaja i VIP ulaznica, a za sva tri dana, u najranijoj fazi, mogu se kupiti po cijeli od 349 eura. Objavljena je i ponuda za grupnu kupnju, pa će tako na pet kupljenih, šesta ulaznica biti besplatna. Sve informacije o ulaznicama dostupne su na službenoj stranici www.ultraeurope.com

Hrvatska turistička zajednica, Samsung i Hrvatski Telekom ponosni su partneri festivala ULTRA Europe 2018, a za sve posjetitelje donose još bolje i atraktivnije izdanje.

M.Z.