18. i 19.11.2017. – Vikend prepun raznih aktivnosti –  cirkus show, modna revija, box s letećim kuponima i ekskluziva rođendana – koncert grupe VATRA

Mjesec studeni je već tradicionalno u znaku nezaboravnog rođendana Tower Centra Rijeka i lude shopping avanture začinjene uvijek atraktivnim popratnim događanjima i glazbenim iznenađenjima. Pripreme za ovogodišnje slavlje 11. rođendana Towera već su počele, a organizatori najavljuju vatreni rođendanski vikend!

U subotu i nedjelju 18. i 19.11.2017. Tower centar Rijeka bit će u znaku raznih aktivnosti i događanja, za sve dobne skupine posjetitelja. Priča započinje primamljivim boxom s letećim kuponima, po prvi puta postavljenim u prostorima Towera, a koji će na raspolaganju biti cijeli dan. Princip ovog boxa je vrlo jednostavan. Naime, posjetitelji će imati priliku ući u box i na taj način osvojiti što više kupona s popustima zakupaca, pri čemu će količina popusta ovisiti o brzini i spretnosti posjetitelja koji će ih loviti.

Uz interaktivni mađioničarski show, faicepainting, te modeliranje balona za djecu i zabavljanje uz maskotu Mickey Mousea, Tower Centrom će prodefilirati artisti klauni koji će koristeći cirkuske rekvizite izvoditi razne zabavne akrobacije. Uz zabavne rekvizite posjetitelji će imati priliku ovjekovječiti svoje raspoloženje u posebnoj foto kabini, te će na taj način biti sačuvane uspomene na nezaboravan provod s 11. rođendana Towera.

Vatreno raspoloženje ekskluzivno će na pozornicu Tower Centra Rijeka donijeti koncertni nastup popularne rock pop grupe Vatra. Prepoznatljivi po nizu uspješnica poput pjesama „Tango“, „Privremeno nedostupan“, „Tremolo“ i sl., članovi grupe Vatra predvođeni frontmenom Ivanom Dečakom, nakon dužeg vremena ponovno će se susresti s riječkom publikom i osvojiti je još jednom vrhunskom rock zabavom. Njihov koncert započinje u subotu 18.11.2017. na 4. katu Towera u 20.00 sati.

S obzirom da su modne revije neizostavni dio rođendanskog programa Towera, ove će godine publika imati priliku upoznati mladu hrvatsku dizajnericu Marinu Lacković koja stoji iza brenda Larie.  Larie by Marina Lacković modni je brend koji je u vrlo kratkom vremenu oduševio ljubitelje i poznavatelje mode, te je danas sinonim za modernu i urbanu djevojku. Reviju zakupaca Towera koju će stilizirati Marina Lacković posjetitelji će moći vidjeti u subotu 18.11.2017. od 18.30 sati, a istovremeno će publici biti prezentirane i najpopularnije kreacije brenda Larie.

Osim koncerta i modne revije, uz očekivanu veliku rođendansku tortu i bezalkoholne koktele, Tower  Centar Rijeka na svoje shopping katove dovodi puno zabave i dobrog raspoloženja i u nedjelju 19.11.2017. Ljubitelji nogometa doći će na svoje jer Tower u nedjelju  za  posjetitelje organizira cjelodnevne nogometne animacije kao što je pucanje po golu gdje će se natjecateljima mjeriti preciznost i brzina udarca.  Za one kojima nogomet nije najvažnija sporedna stvar na svijetu, Tower priprema i hula hoop performance i radionicu za koju nisu važne vaše godine i nije vam potrebno predznanje.

Stoga, odvojite vrijeme i uživajte u rođendanskoj fešti Tower Centra Rijeka!