decathlon

U povodu otvorenja druge Decathlon trgovine u Zagrebu svi su pozvani na sportsko-zabavno događanje „Ubodi popust“koje će se održati u srijedu, 20. travnja 2016. od 15.00 do 18.00 sati na Europskom trgu u Zagrebu.

Sve Zagrepčanke i Zagrepčani ovu će srijedu imati priliku gađati najveću metu ikad postavljenu u Hrvatskoj i tako ubosti brojne popuste za kupovinu u novoj zagrebačkoj Decathlon trgovini. Decathlon poziva sve da se odvaže i pokažu svoju spretnu ruku i precizno naciljaju najbolje popuste, a da se pritom i dobro zabave uz voditelja događanja Ivana Vukušića.

Sve je to uvod u otvorenje druge Decathlon trgovine sportske opreme u Zagrebu koji svoja svoja vrata na još jednoj zagrebačkoj adresi otvara u subotu, 23. travnja u 9.00 satina Istoku grada, Ulica Siniše Glavaševića 5 (kod trgovačkog centra City Center one East). Posjetitelji će u vikendu otvorenja imati priliku sudjelovati u sportskoj vikend avanturi te se i sami okušati u raznim atraktivnim sportovima.

Nova trgovina na Istoku grada s vrhunskom sportskom opremom za više od 70 sportova prostirat će se na 2 500 m2 i tako glavnom gradu dati još jedno mjesto vrhunskog sportskog užitka.