lesninaVeliko proljetno čišćenje idealna je prilika da se obračunate s prljavštinom i prašinom, te da u svoj stan unesete svježinu proljeća, širom otvorite prozor i da naposljetku uživate u blistavom i mirisnom domu.

Za pravo proljetno čišćenje potrebni su i odgovarajuća oprema i pomagala – spužvice, krpe sredstva za čišćenje, kutije za pohranu, kao i koševi za smeće i kutije za odvajanje otpada. Daske za glačanje, vješalice i sušila za rublje, metle i brisači podova, također su dio potrebne opreme uz koju će spremanje biti užitak, a dom blistav.

U prodajnim centrima Lesnine XXXL do kraja mjeseca ožujka 2016. u tijeku  su aktualni promotivni popusti: 10% popusta na vrhunske koševe Simplehuman, 15% popusta na Leifheit asortiman za čišćenje, te 15% popusta na sve kutije za pospremanje.

Novost u Lesnini su i LEGO kutije za pohranu koje su dizajnirane kao original LEGO kocke i mogu se koristiti za igru, ukrašavanje ili jednostavno pohranu. Uz LEGO kutije svakodnevno pospremanje pretvara se u zabavu, tim više što je u Lesnininim prodajnim centrima u tijeku promotivni popust od 15% i na asortiman LEGO kutija za pohranu.

Asortiman proizvoda za proljetno čišćenje i spremanje dostupan je i putem web shopa Lesnine.