Toshiba danas objavljuje produljenje promocije jamstva “No Matter What”.

toshibaOva jedinstvena ponuda na hrvatskom tržištu, koja korisnika štiti od nepredviđenih troškova uslijed slučajno izazvane štete, gubitka podataka, čak i krađe uređaja, sad je dostupna svima koji kupe prijenosno računalo Toshiba do 31. listopada 2015. Korisnicima se ovo jamstvo nudi potpuno besplatno ukoliko registriraju svoj uređaj na Toshibinim web stranicama unutar 14 dana od kupnje. Registracija je besplatna i jamstvo vrijedi godinu dana od kupnje.

toshiba2

Zaštita uređaja jedna je od najvažnijih stvari pri kupnji novog prijenosnika. Kako se najviše tehničkih poteškoća dogodi unutar prve godine korištenja prijenosnika, Toshiba svojim kupcima nudi rješenje u obliku produljenja promotivnog razdoblja dodatnog jamstva “No Matter What”. Zahvaljujući ovoj posebnoj ponudi, kupci su zaštićeni od nepredviđenih troškova. Za svaki oštećen prijenosnik s aktiviranim dodatnim jamstvom “No Matter What”, kupac dobiva besplatan popravak ili potpuno nov uređaj.

Zajedno s ovlaštenim servisom, Toshiba konstantno radi na poboljšanju usluga koje pruža krajnjim korisnicima. Na primjer, uz popravke uređaja, Toshibin ovlašteni servis nudi i mogućnost transporta od korisnika do servisa i natrag, kao i tehničku podršku sa svim važnim informacijama.

Svi korisnici koji odluče registrirati besplatno dodatno jamstvo “No Matter What”, mogu to učiniti jednostavno i brzo na Toshibinim web stranicama. Za više informacija i registraciju, jednostavno posjetite www.nomatterwhatguarantee.com i unesite tražene informacije. Korisnik će po završenoj registraciji primiti certifikat koji pruža dodatnu zaštitu njegovog uređaja tijekom razdoblja od jedne godine.