979,00 kn, 1190,00 kn, 979,00 kn

Obzirom da pravi zimski dani tek stižu, pronašli smo modele za potpunu udobnost i toplinu vašeg stopala koji dolaze ravno s polica are!

ZA DAME I GOSPODU!

Ara Shoes Gore Tex kolekcija za nju i njega donosi potpuno nepropusne modele prilagođene svim vremenskim uvjetima, a sve zbog ugrađenog gore-tex materijala.

699,00 kn, 1190,00 kn

Osim vrhunske kvalitete i funkcionalnosti, ovi modeli idealni su i za poslovne i ležerne kombinacije u hladnim danima. Tražite li toplu obuću za duge šetnje, topla Gore Tex kolekcija nudi crne i zagasite boje kožnih čizama ispunjenih krznom koje čuvaju stopalo od hladnoće i vlage. Ako pak trebate finije gležnjače ili cipele za svakodnevne odjevne kombinacije i poslovni look, u City Gore Tex kolekciji pronađite klasične crne modele s mekanim i podstavljenim ulošcima za nevjerojatnu udobnost tijekom cijelog dana. Za sportsku i ležerniju kombinaciju odaberite crne, tamnoplave, bordo ili sive Sportske Gore Tex modele.

1190,00 kn

Sve modele ara Shoes obuće i torbica, neke čak i uz 30% popusta, možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.