Martina, you’ve gotta see her

rs

Velikan hrvatske modne industrije, Robert Sever u suradnji sa Samsungom započeo je revoluciju. Naime, u  City Centeru one West predstavljen je RS behind the scene, video koji donosi priču o prvom lookbooku koji je zabilježen 360-stupanjskom kamerom, odnosno uvodi nas u izakulisni svijet modnog snimanja za kolekciju koja je nedavno predstavljena na 23. izdanju BIPA FASHION.HR-a.

 Zahvaljujući novim tehnologijama ova virtualna realnost donosi nam nezaboravno iskustvo i uvid u potpuno drugu stranu modne priče, one do sada sam nevidljive.

Predstavljanje videa popratile su i poznate obožavateljice Sever branda: Katarina Baban, Sonja Kovač, Renata Sopek, Sementa Rajhard i Lucija Lugomer. Robert Sever odlučio se na snimanje ovog videa kako bi svojim obožavateljima, ali i svima koji vole i cijene modu, približio dio atmosfere s uzbudljivog modnog snimanja. Što reći nego hvala?!

Na samom snimanju smo se odlično zabavljali kao i uvijek. Tim s kojim smo surađivali je tim koji stoji iza mnogo RS vizuala pa kako već godinama radimo zajedno i ovo je bilo samo još jedno zabavno iskustvo“, rekao je Robert.

Jako smo sretni da smo imali priliku i na ovom projektu surađivati sa Samsungom, čija nam je tehnologija omogućila da našim klijentima i obožavateljima našeg rada prikažemo nešto novo i iznimno suvremeno“, rekao je dizajner, koji se odlučio na dosad neviđeni način integrirati najnovije tehnologije u prezentaciju svojeg modnog stvaralaštva i tako obožavateljima omogućio jedinstveno subjektivno iskustvo mode. „Sama ideja da se nešto može snimiti u 360 stupnjeva i potom prikazati u ovom formatu, zahvaljujući virtualnoj stvarnosti, je potpuno nadahnjujuća za puno različitih ideja koje mislimo i dalje komponirati u rad RS branda“, dodao je Sever, koji unatoč tome što je inspiraciju za kolekciju Martina našao u modi 70-ih i razdoblju baroka, pokazuje da moda savršeno prati najnovije trendove kad su u pitanju tehnologije i načini komunikacije.

Na snimanju lookbooka u Galeriji Kranjčar, koji će se moći pogledati u virtualnoj stvarnosti, voditeljsku palicu imali su Marko Grubišić koji je bio zadužen za fotografije, Saša Joković za makeup a za kosu i styling modela, Mie Puhi Katarine Mamić iz agencije Talia model, zaslužan je bio sam dizajner uz asistenta Slobodana Velickog.

Petra Milatović

Midas

Ostavite komentar