CAT S60_3

Cat proizvodi simbol su trajnosti, pouzdanosti i kvalitete te su upravo ovo karakteristike najnovijeg Cat® pametnog telefona, koji zasigurno neće iznevjeriti korisnika, pa čak ni u ekstremnim uvjetima.

Cat® S60 je dostupan u pretplatničkim tarifama Bez Granica+ koje omogućuju surfanje maksimalnim brzinama do 225 Mbit/s uz uključen 4G+/LTE. Uređaj je dostupan već od 9 kuna jednokratno uz mjesečnu otplatu od 120 kuna u tarifi Bez Granica XL+. Uz Cat® S60 , uz pomoć glavne kamere od 13 MP i dvije bljeskalice, moguće je snimati fotografije i video snimke pod vodom, a ujedno je najvodootporniji uređaj do sada koji moze podnijeti dubine do 5 metara u trajanju od jednog sata. Zahvaljujući ojačanom kućištu i najnovijem zaštitnom staklu Corning® Gorilla® Glass 4, Cat® S60 otporan je na padove s visine od 1,8 metara, a rukovanje je moguće čak i s mokrim rukama i rukavicama. Kako ne bi došlo do iznenadnog pražnjenja baterije kada je uređaj najviše potreban, S60 opremljen je baterijom kapaciteta 3 800 mAh te pametnim sustavom za optimizaciju rada. Upravo zato, svestrani i izrazito svijetli zaslon omogućuje upotrebu pod izrazito jakim osvjetljenjem. Sam uređaj sposoban je za rad pri temperaturama od -20°C do 120°C.

Toplinska kamera Lepton Uz sve izvanredne karakteristike, glavna značajka uređaja je toplinska kamera Lepton, razvijena od strane tvrtke FLIR, globalnog lidera u tehnologiji toplinskog skeniranja. Kameri se može pristupiti putem posebno osmišljene aplikacije MyFLIR na telefonu S60 koja pruža niz funkcija za snimanje i analizu toplinskih slika, što ovaj pametni telefon čini doista jedinstvenim.

Kamera za toplinsko snimanje na telefonu Cat® S60 omogućuje korisnicima da svoje pametne telefone upotrijebe u potpuno novim situacijama. To primjerice uključuje otkrivanje toplinskih gubitaka oko prozora i vrata, uočavanje mjesta gdje se nakuplja vlaga i gdje nedostaje izolacija; pronalaženje električnih aparata i strujnih krugova koji se prekomjerno zagrijavaju te promatranje u potpunom mraku.

Cat® S60 koristi najnoviji Andriod™ 6.0 Marshmallow operativni sustav, ima 8 – jezgreni Snapdragon 617 procesor, te dolazi s 32 GB unutarnje memorije, 3 GB RAM memorije i utorom za microSD karticu do 256 GB.

Dodatne informacije o Cat® S60 pametnom telefonu pronađite na Vipnetovim stranicama.