Nassfeld, jedno od najboljih austrijskih skijališta za rekreativce, profesionalce i skijaše početnike na samo 260 kilometara od Zagreba, a već prvog dana oduševilo je brojne poznate Hrvate, ali i druge goste iz Hrvatske i regije koji svakodnevno pristižu upravo tu.

nassf

Miran Kurspahić, Diana Viljevac, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević i Igor Barberić već su prvog dana otkrili čari najvećeg skijališta u Koruškoj.

nassf2

“Nismo skijašice, prvi puta stale smo na skije i osjećaj je nevjerojatan. Odmah na početku velika nam je čast što smo ovosezonske ambasadorice poznatog austrijskog skijališta Nassfeld. Priznajemo, pozitivna trema bila je prisutna cijelo vrijeme, a još više kada je Nes Sportswear odlučio napraviti posebna odijela samo za nas. Od samog početka rentanja opreme do prvog sata s instruktorom. Bile smo skeptične je l’ zbilja moguće naučiti u 3 dana dobro skijati kako su oni i obećali, ali kako sada stvari stoje očito je itekako moguće.” izjavile su Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, dvojac Boudoir.

nassf3

bPoznati hrvatski umjetnici, Miran Kurspahić, Diana Viljevac, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević i Igor Barberić ovog otvaranja imat će priliku iskoristiti preko 30 žičara i preko 110km skijaških staza koje se svakog dana rade na novo.

“Uzbuđenje me pratilo od Zagreba, priznajem. Sve mi je bilo novo. Od same činjenice da me u Nassfeldu žele do toga da sam sa svojim prijateljima zbilja tu. Martina, Morana, Miran, Igor i ja pripremali smo se mjesecima i zbilja smo sretni što smo tu, a sve je zahvaljujući Nes Sportswear-u na još većem nivou. Na skije sam stala prvi puta nakon gotovo deset godina i da nije bilo učitelja skijanja ja ne znam kako bi to preživjela prvi dan.” izjavila je Diana Viljevac.

b2“Prvi dan skijanja je prošao jako dobro. Razbijene su mi neke predrasude o skijanju. Imam osjećaj da će mi se zbog ovog puta u Nassfeld roditi čak i strast prema ovakvoj vrsti fizičke aktivnosti. Ali vidjet ćemo sutra kad krenemo s trenerom na veću stazu. Uostalom tu nas je i Nes Sportswear podržao odijelima koje smo sami dizajnirali pa je sve i lakše, a i u hotelu je Falkensteiner je Wellness pa se bolovi u mišićima lakše podnose.” izjavio je Igor Barberić.

b3“Iza mene je burna godina. Radna, prekrasna u svakom pogledu. Moja predstava “Žrtve zemljopisa” ulazi u sedmu sezonu i definitivno postaje jedna od najdugovječnijih hrvatskih predstava. Upravo takav uspjeh najbolje je bilo proslaviti s prijateljima na skijanju u Nassfeldu. Što reći, nego da sam itekako bio počašćen kada su me uz Dianu Viljevac, Martinu Čičko Karapetrić, Moranu Saračević i Igora Barberića postao ambasador za otvaranje sezone u Nassfeldu. I ja sam kao i Diana nakon gotovo deset godina stao na skije i nije mi bilo svejedno. Nikola Grbin me nasilio da “markiram” zadnjih pola sata škole pa me zajedno s Dianom Viljevac odveo na veći spust gdje sam se počeo prisjećati svega. Staze Nassfelda su naprosto božanstvene i radujem se što provodim odmor u ovom prekrasnom skijalištu” izjavio je Miran Kurspahić.

b4

Izvor: Nassfeld PR

Foto: Nassfeld PR, Instagram

15. prosinca 2015.