Proljeće oduševljava raskošnom paletom boja, a svježina sjajnih i veselih nijansi poželjna je i u našoj beauty rutini. Svjež i odmoran izgled proljetnih boja na noktima, obrazima, usnama osvaja na prvi pogled i glavna je odlika ovogodišnjeg make-upa. Uz svijetlo rumenilo, nježnu boju usana, šarenilo sjenila na očima i raznolikost pastelnih boja na noktima naglasit ćemo blistavi look.

bipa

Raspon poželjnih boja sezone kreće se od upečatljive crvene, tople narančaste, neodoljive boje breskve i zemljanih tonova, upečatljive zelene i plave, pa sve do zagasite ljubičaste i smeđe.

ruzVrhunska šminka iz linije LOOK BY BIPA svojim žarkim, modernim bojama mlade djevojke pretvara u kraljice stila i ljepote. Šarenilo, prepoznatljiv i ležeran dizajn te vrlo pristupačna cijena čine proizvode LOOK BY BIPA neizostavnim sastojkom svake kozmetičke torbice. To je linija proizvoda koja pazi na svaki detalj te nudi sve što je potrebno za savršen mladenački izgled, za blistave usne, sjajan ten i istaknute oči.

 iQ COSMETICS je visokokvalitetna linija kozmetike izvrsnih tekstura koje ispunjavaju visoke zahtjeve svake žene koja drži do kvalitete, ali pri čemu ipak pazi i na cijenu.