Luksuzni sjaj i raskošno blještavilo  ovog će proljeća doći do punog izražaja.

Zlatni, metalik i svjetlucavi materijali na cipelama i sandalama i dalje osvajaju ljubiteljice mode, stoga proljeće u Planet obući započinje novom obućom koja je u sjaju zlatne i srebrne obuće!

Fine blještave teksture obuće ne nalaze se samo na salonkama i party cipelama,  već su postale dijelom urbanog street style chica, pa su tako glavno obilježje sezone tenisice u glam zlatnim i srebrnim tonovima. Ovakve tenisice omogućavaju udobnost i aktivno kretanje i u dnevnoj varijanti, a jednako su dobrodošle i za večernji izlazak. Zbog sjajnih tonova nosive su na mnogo stilova i mogu se kombinirati sa svakodnevnim komadima odjeće poput trenirke, bomber jakne i traperica.

S obzirom na varljivo proljetno vrijeme, tijekom hladnijih dana dobro će doći gležnjače i proljetne čizmice kod kojih je više naglasak na zemljanim tonovima, bež i smeđim bojama.

Kod muških modela iz nove kolekcije Planet Obuće veliki je naglasak stavljen na sportsku eleganciju. U fokusu su sportske cipele za dinamičan urbani stil. Šivane s više layera i s gumenim potplatom i ukrasnom perforacijom, ove su cipele idealan suputnik svakodnevnog mladenačkog stila.

Dječji modeli su zaigrani i šareni, s motivima poput  glitter trake, ukrasne mašnice i sl… Bilo za igru, razonodu ili druge važne događaje u životu mališana ove cipele bit će pun pogodak za ugodan i dinamičan korak.

Modeli iz nove kolekcije za proljeće 2017. dostupni su u svim prodavaonicama Planet obuće, Svijeta obuće i Planike, te putem web shopa Planet obuće.