Počinje 29. Plava Laguna Croatia Open Umag

Croatia Open Umag

Umag, 13. srpnja 2018. -U subotu će započeti 29. izdanje teniskog turnira Plava Laguna Croatia Opena Umag egzibicijom dva stara prijatelja, Gorana Ivaniševića i Mansoura Bahramija.

Prije egzibicije održat će se ždrijeb glavnog turnira, a večer će svojim najvećim hitovima zatvoriti legendarni Petar Grašo.

Ivanišević je već više puta dokazao da je neosporivi vladar teniskog terena i veliki šaljivdžija, a i zašto Bahramija zovu najzabavnijim igračem u povijesti tenisa.

„Plava Laguna Croatia Open Umag spoj je vrhunskog tenisa, sjajnih koncerata i najbolje gourmet ponude zbog čega s ponosom nosi titulu najboljeg teniskog turnira na ovim prostorima, što svake godine potvrđuje više od 100.000 posjetitelja. Željno iščekujemo naše tenisače i goste te pozivamo sve koji do sada nisu da posjete Umag, dožive ovo jedinstveno ozračje i steknu nezaboravne uspomene u Europskom gradu sporta 2018.“, kazao je Ronald Korotaj, predsjednik Organizacijskog odbora turnira.

Sport priča ‘univerzalni jezik’, briše granice među ljudima i nadilazi razlike, kazao je prije par dana naš čest gost i prijatelj turnira, veliki Novak Đoković, pa stoga ATP Umag neće zaboraviti ni na svoje sportske kolege, nogometaše.

U subotu od 16 sati svi će posjetitelji turnira moći pratiti utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva za treće mjesto između Belgije i Engleske u Stella Marisu. To će biti samo zagrijavanje za veliki finale u nedjelju u 17 sati između Hrvatske i Francuske na kojem očekujemo da navijačka groznica u potpunosti zahvati i Stella Maris.

Više informacija o cjelokupnom programu pronađite na službenoj stranici turnira.

M.Z.

Ostavite komentar