bonbon je 3. prosinca otvorio svoju prvu flagship trgovinu na adresi Trg Drage Iblera 3 s nizom usluga i proizvoda koji nisu dostupni u uobičajenim maloprodajnim trgovinama telekomunikacijskom opremom

bon

Dućan je suvremeno dizajniran, a za njegovo uređenje je zaslužna reklamna agencija McCann / Fahrenheit koja je bila zadužena za grafičko oblikovanje i komunikacijske poruke u dućanu te arhitektice Mirta Vučić i Tea Tomić iz arhitektonskog ureda Stanica koje su oblikovale prostor koji preslikava različita iskustva, i to na isti način na koji ljudi pristupaju različitim mobilnim aplikacijama. Na pametnim telefonima postoje aplikacije za putovanja, glazbu, video zapise i društvene mreže pa su u novoj trgovini postavljena područja zvana tubes, gdje korisnici mogu isprobati različite tehnologije i pristupiti specifičnim informacijama.

Korisnici će moći testirati sve dostupne uređaje, isprobati aplikacije i odabrati svoju omiljenu dodatnu opremu – uz mogućnost kombiniranja popusta, baš kao i bonbonovih tarifa. Prije negoli donesu odluku o kupnji, korisnici mogu isprobati sve uređaje koji su im na raspolaganju zahvaljujući današnjoj mobilnoj tehnologiji.

Diego Perez Tenessa De Block, direktor bonbona naglasio je kako su se malo po malo razvijali na hrvatskom tržištu i dosegli razinu kada mogu stati uz bok ostalim velikim operatorima. Veliki naglasak je na stopostotnoj prilagodbi korisniku i to u ležernom stilu kako bi se svi osjećali ugodno, a ključ svega je interaktivno korisničko iskustvo.

„Otvorili smo trgovinu koja kupnju telekomunikacijske opreme nastoji pretvoriti u užitak, i upravo to je taj revolucionarni koncept! Interaktivnost, profesionalna pomoć, informacije i zabava ovdje konvergiraju kako bi postigli stopostotno korisničko zadovoljstvo“, istaknuo je Diego Perez Tenessa De Block.

bon2

Zaposlenici su educirani kako bi pružili svu potrebnu podršku korisnicima u interakciji i testiranju svih uređaja dostupnih u flagship trgovini. Postavljeni su i posebni zasloni kako bi korisnici, pored osobnog testiranja, mogli provjeriti i ocjene i mišljenja ostalih korisnika.

Bonbon dućan svojim korisnicima nudi dodatne popuste kombiniranjem hardverskih proizvoda kao što su telefoni, smartwear i dodatna oprema, a takvi kumulativni popusti mogu dosegnuti i 20 posto. Budući da se dodatni popusti međusobno ne isključuju, već se zbrajaju, korisnici mogu dodatno sniziti cijenu hardvera prelaskom u bonbon iz nekog drugog telekoma. S tim u vezi, postavljeni su interaktivni zidovi na kojima je objašnjeno kombiniranje popusta i proizvoda.

Bonbonova trgovina bit će otvorena radnim danima od 8 do 20 te subotom od 8 do 15 sati.

Ana Mišić