NINA BADRIĆ ODUŠEVILA NASTUPOM POVODOM 10.-tog ROĐENDANA TOWER CENTRA RIJEKA

nina

Nina Badrić, jedna od najpopularnijih i najtrofejnijih hrvatskih pjevačica, oduševila je ovog vikenda sve Riječane koji su subotu navečer proveli na poznatoj shopping adresi, u Tower Centru Rijeka. Povod njenog nastupa bila je spektakularna proslava 10.-tog rođendana TCR-a. Oraspoložena riječka publika zajedno s Ninom pjevala je rođendansku čestitku TCR-u, kao i njene najveće glazbene hitove. Zahvaljujući bogatom glazbenom repertoaru Nina je u 90 minuta nastupa riječkoj publici pružila neponovljiv užitak.

Ovogodišnje slavlje 10. rođendana TCR-a  zadovoljivo je ukusu svih dobnih skupina. Od najmlađih do najstarijih posjetitelja, od igara i zabave, do plesa, nogometa, glazbe i najpovoljnijeg shoppinga u gradu!

Za zabavu za najmlađe na shopping katovima bile su zadužene popularne maskote za djecu, koje su brinule za dobro raspoloženje posjetitelja, a održale su i svoj Maskota show .

Kao sponzor NK Rijeka, TCR je tijekom vikenda za svoje posjetitelje organizirao i druženje s igračima NK Rijeka uz cjelodnevne nogometne animacije kao što su pucanja po golu za nagradne popuste i nagradne bodove na Tower Golden kartici.

GOLDEN WEEKEND u Toweru nije prošao ni bez popusta, pa su svi ljubitelji dobrog i povoljnog shoppinga došli na svoje!

Zimska bajka u Tower Centru je u punom jeku! Naime, tijekom rođendanskog vikenda na 4. katu Centra u prostoru Tower Winterlanda otvorilo se klizalište i prvi Bowling sa 6 staza.

 

Midas

Ostavite komentar