Natjecateljskog ste duha? Rješavanjem zabavnih kvizova dođite do vrha rang liste i bogatih nagrada!

kviz

Poznat vam je scenarij: u društvu ste i potegne se neka tema gdje se traži informacija koju se nitko ne može sjetiti, a vi “kao iz topa” pucate točan odgovor? Svi vas zadivljeno gledaju i stalno hvale vaše opće znanje, kažu vam da se morate prijaviti na neku od natjecateljskih emisija. 

No, možda niste osoba za reflektore ili mislite da vam uvijek nedostaje još nekog znanja? Srećom, na zabavnoj i edukativnoj stranici Kviz.hr možete saznati koliko toga znate (ili ne znate), a usput i osvojite super nagrade te ultimativnu pobjedu  – broj 1 na rang listi natjecatelja iz cijele Hrvatske.

Kako Kviz.hr funkcionira?

Nakon što ste se na stranici besplatno i jednostavno registrirali, potrebno je ispuniti početni kviz od samo 10 pitanja kako biste dospjeli na inicijalnu rang listu. Vjerujemo da vam to neće biti nikakav problem, no upozoravamo vas – postat ćete ovisni o ispunjavanju kvizova!

Kao i svakom kvizašu, sigurno vam neke kategorije idu bolje od drugih, a ovdje imate pregršt njih na izbor. U natjecateljskom kvizu neke od kategorija su: što je na slici, glumci, pjevači, film, sport, fun, povijest, zemljopis, priroda, tehnika i druge.

Tu je naravno i rang lista  na kojoj se lome koplja . Za upis na rang listu potrebno je točno odgovoriti na samo 10 pitanja u nizu. Za nekoliko dana možete doći i do više od 50 točnih odgovora. Naime, to je ujedno i prag za osvajanje nagrade.

Trenirate vlastitim tempom i osvajate točne odgovore na “natjecateljskom kvizu”, a redovito pratite rubriku “nagradni kviz” gdje će se nalaziti zanimljive nagrade u kojima se potom možete okušati.

Za svaki odgovor vrti se kazaljka sa vremenom i zavisno od težine pitanja imate od 10 do 60 sekundi vremena za odgovoriti. 

Besplatno se registrirajte već danas i zadivite sve brzinom kojom se penjete po rang listi!

Midas Widget

Ostavite komentar