Web shop Lesnine koji je pokrenut prije manje od mjesec dana ima svog 100.-tog kupca! Poklon bon od 1.000 kn ide dobitnici iz Zagreba

Nagradna igra kojom Lesnina nagrađuje 100.-tog kupca web shopa poklon bonom od 1.000 kn završila je u rekordnom roku. Izvučrna sretna dobitnica je gđa Sabrina Miškulin iz Zagreba, kojoj će ovaj poklon bon sasvim sigurno uljepšati blagdanska dane.

lesnina

„Ugodno smo iznenađeni brzinom kojom je broj korisnika web trgovine dosegao brojku 100. Podatak samo potvrđuje kako je popularnost kupovanja putem Interneta sve veća, što i ne čudi s obzirom da je jednostavna, sigurna, i dostupan 24 sata na dan.“, istaknuo je Matija Mandić, direktor marketinga i prodaje Lesnine.

Lesnina, vodeći trgovački lanac u opremanju doma u Hrvatskoj i regiji nedavnim pokretanjem web shopa željela je olakšati i ubrzati kupovinu namještaja, posebice stanovnicima otoka koji su udaljeni od centara Lesnine, kao i svima onima koji šetnju po trgovačkim centrima rado mijenjaju za ugodnost kupnje iz topline doma.

Podsjetimo, virtualna trgovina Lesnine na adresi https://www.xxxlesnina.hr uz fotografije proizvoda, opis i cijenu, kupce informira o dostupnosti proizvoda u određenim centrima, kao i o rasporedu dostava po otocima, u Dalmaciji i Primorju. Web shop kupcima također nudi opciju rezervacije željenog artikla i njegovo osobno preuzimanje na odabranoj lokaciji, jednog od 8 centara Lesnine diljem Hrvatske.