lesninaJedan od najvažnijih elemenata u odrastanju svakog djeteta predstavlja i životni prostor u kome ono provodi vrijeme. Roditelji se često odlučuju da prostor u kojem borave djeca opreme tako da se najmlađima omogući inspirativan prostor u kojem će željeti  provesti što više vremena i koji će poticati njihovu maštu i kreativnost. Bitno je da taj prostor odgovara njihovim godinama i potrebama, ali i da oslikava djetetovu karakter na što bolji način, i zadovoljava svu njegovu znatiželju.

Jedinstveni koncept Lesnine XXL pruža nam priliku da na jednom mjestu pronađemo sve što je potrebno za opremanje dječje sobe: krevete, krevete na kat, ormare, komode, police za knjige, radne stolove, stolice, tepihe, zavjese, svjetiljke, prekrivače i posteljine. Maštovita i praktična rješenja iz Lesnine učinit će dječju sobu posebnom, a njenog malog vlasnika potaknuti na stalno istraživanje i razvijanje kreativnosti.

Lesnina XXXL u sklopu programa za povratak u školu nudi gotove dječje sobe i one koje se izrađuju po narudžbi, u širokoj paleti boja, modernog dizajna i visoke kvalitete te mnoštvo dekorativnih noviteta i ideja za uređenje soba ili radnog prostora.