Adidas Harden vol. 3

Zagreb, 18. listopada 2018. –  U suradnji s košarkaškom zvijezdom i ovogodišnjim dobitnikom MVP nagrade Jamesom Hardenom adidas Basketball lansira Harden vol. 3 tenisice koje se od ove subote, 20.10. mogu kupiti u trgovini Grosbasket u Point Shopping Centru.

Pozivaju se svi ljubitelji košarke na druženje koje počinje u 11 sati na kojem mogu upoznati igrače Cedevite i Marina Ivanovića – Stoku koji će reći nešto više o novim tenisicama, ali i družiti se s okupljenima. Za odličnu glazbu pobrinut će se DJ Chill koji će na kratko ustupiti mikrofon reperu Stoki.

Svi zainteresirani mogu sudjelovati u “adidas Speed Shooting” natjecanju uz rame s igračima Cedevite i osvojiti adidas Harden majicu. Osim toga, posjetitelji mogu sudjelovati i u kreativnom natječaju “Budi kreator poput Hardena!” u kojem mogu dobiti nove Harden vol. 3 tenisice. Pobjednika odlučuju igrači Cedevite i reper Stoka koji će na kraju dana odabrati najvećeg kreatora.

Adidas Harden vol. 3 tenisica kreirana je s fokusom na stabilnost i balans s maksimalnom prilagodbom stopalu što igranje čini pravim užitkom. Ove subote od 11 do 16 sati svi zainteresirani mogu isprobati I nove “Voyager” tenisice iz Harden kolekcije inspirirane Hardenovom tehnikom igre koja mu omogućuje da vlada košarkaškim terenom.

M.Z.