Hrvoje Kečkeš ovih je dana kazališne daske odlučio na jedan dan zamijeniti drugačijim poslom. Doputovao je u Osijek i u Optiminom call centru prvo iznenadio djelatnike, poželio im sve najbolje za Božić i u novoj godini te zasjeo na njihovu zahtjevnu poziciju. Ideja je bila da na ovaj način Optima Telekom barem malo olakša posao njima, ali isto tako i uljepša dan svim ljudima koji call centar zovu kako bi se interesirali za atraktivne Optimine ponude.

hk

Naime, svi kojima se na telefon javio poznati glumac, osim iznenađenja na poklon su dobili atraktivan Optimin ruksak prepun drugih iznenađenja. Većina pozivatelja reagirala je zadovoljno, a neki u prvi trenutak nisu bili sigurni radi li se o šali.

„U životu sam igrao mnoge uloge, ali ova mi je bila posebno neobična. Ljudi koji zovu call centar nekog telekoma ne očekuju poznat glas s druge strane linije. Poslušati njihove reakcije kada im kažeš tko si i još ih nagradiš, posebno je zanimljivo. Drago mi je da sam upoznao i vrijedne ljude koji svakodnevno rade ovaj težak i odgovoran posao.“, izjavio je Hrvoje Kečkeš.

hk2