Uz šarene koktele i neodoljive ritmove salse Högl Store u Ilici je proslavio šesti rođendan, a brojne gošće iskoristile su prigodu za kupnju svojih omiljenih cipela uz atraktivna sniženja.

Kako bi dokazala da se u cipelama Högl pleše s lakoćom, voditeljica Sanja Faber pozvala je sestre Ivu i Jelenu Kopčić iz plesnog studija “Salsando” koje su cijelo popodne goste podučavale salsi. U plesu su se okušale znanstvenica Rebeka Mesarić Žabčić, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, urednica portala Crvenecipele.hr Đurđica Marković, pobjednica izbora za Worl Top Model Hrvatske Danijela Galeković i vlasnica licence Sandra Šerbec, urednica portala Lipadona.hr Ana Mišić te fotograf Ognjen Karabegović i mnogi drugi.

Na veselu rođendansku proslavu svratile su modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, urednica portala Moda.hr Lucija Biondić, dizajnerica Martina Herak, voditeljica lifestyle sadržaja portala Super1 Anita Naprta, cvjetna dizajnerica Nataša Kravar te blogerice Barbara Repe, Marija Nikšić, Ana Karadžole i Željka Molnar.

“Högl ima preko 130 trgovina diljem svijeta, no trgovina u Ilici 12 spada u pet ekskluzivnih koje imaju status “flagship store”.  Zagreb je tako rame uz rame s Bečom, Moskvom, Pragom i Budimpeštom što jasno pokazuje koliko su našoj kompaniji važne klijentice u Hrvatskoj. Moram naglasiti i da se osobno veselim svakom dolasku u Zagreb, ne samo zbog odlične suradnje sa sjajnim zagrebačkim timom već i zbog Hrvatske koju obožavam.” – kaže Silvia Gütl, voditeljica sektora maloprodaje u Höglu.

Foto: Indi Novak

A.M.